Dinsdag 15 juni organiseerden Motion10 en Microsoft het Azure & Integratie Congres 2021! Tijdens het Azure & Integratie Congres 2021 gaven wij met verschillende topsprekers van Motion10, Microsoft, KPMG en stichd inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft cloud integratie, zoals Enterprise Scale Landing Zones, API Economy en de Motion10 PitWall, de data- en integratiesolution van Motion10. Met ruim 180 deelnemers kijken wij terug op een succesvol event vol inspiratie en informatie rond integratie en de cloud transitie. 

Om u als geïnteresseerde in deze onderwerpen te inspireren en informeren, bieden wij u hier:

  • Een (terug)blik op het Azure & Integratie Congres 2021
  • Meer inspiratie en informatie rond Azure & Integratie
 

In het kort

“Bekijk hiernaast de livestream terug. De beste sprekers van Motion10, Microsoft, KPMG en stichd delen al hun kennis over cloud integratie en Azure. Topics als API Economy, API Management, de PitWall, Azure Landing Zones en Cloud Security komen allen aan bod.”

PitWall Minimum Viable Product (MVP)

Wilt u weten hoe cloud integratie kan bijdragen aan uw digitale strategie en het realiseren van uw organisatiedoelstellingen? Wilt u daarbij ook met uw IT-afdeling ervaren hoe gemakkelijk het uitrollen van deze op Microsoft best practice gebaseerde Azure infrastructuur is? Dan gaan wij graag met u een kort traject aan voor een Proof of Value met de PitWall. Motion10 en Microsoft hebben een uniek pakket samengesteld tegen een gereduceerd tarief. In een aantal onderdelen van de totale PitWall-aanpak werken wij in 5 stappen naar een API- of integratie MVP welke operationeel is binnen uw Azure omgeving. Klik hier voor meer informatie over het offer. 

Interesse? Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

KPMG | Securing the cloud — the next chapter

How today’s cloud-based solutions are unlocking business benefits — and threats

Tijdens het Azure & Integratie Congres zijn Ruud Couwenberg, Cloud Security Specialist, KPMG en Henrik Smit, Cyber Security Professional, KPMG aan het woord geweest over Security bij Cloud Integratie. Wilt u meer weten over de aanpak en visie van KMPG? Lees dan snel verder 

Motion10 | Cloud Security Care

Voor alle organisaties die in de cloud werken is een passend securitybeleid – waarmee gericht maatregelen kunnen worden genomen tegen concrete bedreigingen – van groot belang. Cloud Security Care is de cloud security solution van Motion10 en stelt uw organisatie in staat om voor IT én business een passend securitybeleid voor het werken in de Microsoft cloud te realiseren. Binnen Cloud Security Care hebben wij een Basis op Orde-aanpak ontwikkeld, bestaande uit vier baselines.

Lees ook: Bescherm uw informatie beter met Microsoft Information Protection

 

Koninklijke Rotra – In acht maanden naar een nieuw integratieplatform in Azure

Motion10 heeft voor Rotra in acht maanden tijd een nieuw integratieplatform ontworpen en gebouwd in Azure. Dit hebben we in recordtempo gedaan, want vanuit de bestaande on-premises integratie-omgeving moesten dringend zeven kernapplicaties naar de cloud gemigreerd worden. Lees in de klantcase met Samir Rharouadi, Manager ICT Product Development Rotra, hoe wij met ons strategisch architectuuradvies de basis legden voor succesvolle digitale innovatie bij Koninklijke Rotra.

 

Vacature Cloud Integratie Specialist

Motion10 is een unieke partij in Nederland als het gaat om kennis van integratie op het Microsoft platform. We zien een enorme groei in cloud integratie en het moderniseren van applicaties op basis van nieuwe, innovatieve technologie. Onze projecten combineren vaak zowel apps, business productivity, data & analytics als integratie. Daar zijn goede integratie specialisten voor nodig. Specialisten die in staat zijn de nieuwste Microsoft iPaaS technologie op de juiste manier in te zetten. Daarom willen wij ons Azure & Integration team uitbreiden met Cloud Integratie Specialisten.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denkt u in integratie patronen, services en API’s? Vindt u het leuk om oude en nieuwe systemen met elkaar te verbinden en wilt u graag met Azure Logic Apps, API Apps, Functions en API Management aan de slag? Motion10 biedt u nu de unieke kans om aan de slag te gaan als Cloud Integratie Specialist.

Lees hier meer over de vacature als Cloud Integratie Specialist en hopelijk zien we u snel!

Presentaties

Wilt u de presentaties van het evenement ontvangen? Klik hier om de presentatie te downloaden.

Meer weten of direct aan de slag?

Wilt u meer weten over onze Azure & Integration aanpak of direct aan de slag? Neem dan contact op met uw Motion10 Accountmanager of met Emiel Kool, Solution Lead Azure & Integration bij Motion10.

Neem contact op