Een schaalbaar, flexibel en wendbaar platform met BizTalk

Door systemen aan elkaar te koppelen kunnen processen en de communicatie tussen systemen worden geautomatiseerd. Daardoor hebben medewerkers, partners en klanten eenvoudiger toegang tot informatie uit meerdere systemen. Motion10 helpt organisaties bij het integreren van processen en systemen. BizTalk Server en Azure BizTalk Services zijn hier uitermate geschikt voor.

Systeemintegratie met Microsoft BizTalk Server en Azure BizTalk Services

Microsoft BizTalk Server (on-premise) en Azure BizTalk Services (cloud) zijn veelgebruikte en beproefde integratieoplossingen. Ook voor complexe IT-omgevingen biedt BizTalk (on-premise, cloud, of hybride) diverse mogelijkheden:

  • Enterprise Application Integration (EAI)

Het integreren van verschillende softwaresystemen. Met behulp van BizTalk technologie wordt het eenvoudiger om bijvoorbeeld een ERP-systeem te koppelen met een HR of CRM systeem. Intern, maar ook extern.

  • Business Process Management (BPM)

Het monitoren van bedrijfsprocessen om diensten en producten continu te verbeteren. Integratie zorgt voor procesoptimalisatie. Bijvoorbeeld bij een hogere leveringssnelheid en een snellere time-to-market.

  • Service-Oriented Architecture (SOA) of Microservices architectuur

Een Service-Oriented Architecture kun je ondersteunen met een Enterprise Service Bus (ESB). SOA is een architectuurmodel voor IT systemen; tegenwoordig wordt vaker van de variant microservices architectuur gesproken. Door middel van SOA-principes kun je gemakkelijker platformonafhankelijke communicatie bewerkstelligen.

Download de API Management Whitepaper

Uw Business Intelligence platform

BizTalk en Azure BizTalk Services kunnen je helpen een dataplatform vorm te geven, dat alle relevante data uit onderliggende systemen kan koppelen, analyseren en presenteren in dashboards en rapportages. Zo weet je zeker dat jouw BI-oplossing optimaal flexibel, betrouwbaar en volledig is.

Business-to-Business (B2B) en ketenintegratie

Doet je zaken met derde partijen? Zoals een groothandel, retail-shop of leverancier? Of juist lokale partners; overheden, woningcoporaties of bouwbedrijven? B2B integratie vereenvoudigt de communicatie tussen de IT-systemen van diverse partijen. Systeemintegratie maakt samenwerking in de keten makkelijker doordat gegevensoverdracht waar mogelijk en wenselijk kan worden geautomatiseerd.

Jouw Internet of Things (IoT) oplossing bouwen

IoT-toepassingen koppelen de data uit sensoren en andere intelligente ‘dingen’ aan Analytics. Zo krijg je beter inzicht in processen. De volgende stap is het programmeren van automatische acties vanuit devices, bijvoorbeeld vanuit BizTalk of Azure BizTalk Services.

Een flexibel, schaalbaar en wendbaar Platform met BizTalk

Het tempo van technologische verandering versnelt. Innovatieve disruptie is nu de norm. Om daarop in te kunnen springen heeft jouw organisatie een flexibel IT-landschap nodig. BizTalk en Azure BizTalk Services bieden je een platform dat al jouw back-end systemen efficiënt integreert. Vanuit die oplossing kun je alle informatie ontsluiten naar een digitale werkomgeving, portalen, apps en alle toepassingen die er in de toekomst nog bij zullen komen.

Eerste hulp bij Internet of Things

Download de whitepaper nu

Lees meer

Azure Architecture & Analytics event

Op dinsdag 13 september organiseert Motion10 het event Architecture en Analytics in de cloud. Een inspiratiesessie over cloud architectuur, data en analytics. De presentaties tijdens deze inspiratiesessie bieden je praktische tips en beter inzicht in de mogelijkheden in de cloud. Met name op cloud integratie en business intelligence. De opzet van dit evenement bied je ten slotte natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om jouw ervaringen en ideeën uit te wisselen met vakgenoten.

Schrijf u nu in voor het Azure event

Integratie als middel om satellietcommunicatie wereldwijd te bewerkstelligen

Internet of Things in de praktijk bij Airbus Defence & Space

In het kort

“Klanten en medewerkers worden er heel blij van als ze
snel en gemakkelijk de gegevens vinden die ze zoeken.”