API Management

Flexibel en gestructureerd koppelen in de cloud

  • Uw volgende stap richting de cloud
  • Op een innovatieve manier communiceren met klanten, medewerkers en partners
  • Uw bestaande architectuur uitbouwen in de cloud
  • Flexibele koppelingen bouwen voor een wendbare architectuur

Is jouw IT-landschap klaar voor de toekomst?

Door systemen aan elkaar te koppelen kunnen processen en de communicatie tussen systemen worden geautomatiseerd. Daardoor hebben medewerkers, partners en klanten eenvoudiger toegang tot informatie uit meerdere systemen. En kunnen eenvoudig en snel nieuwe toepassingen of apps in productie worden genomen. Motion10 helpt organisaties bij het integreren van processen en systemen in de cloud én van on premise naar de cloud.

Een flexibele, oneindig schaalbare architectuur

API’s maken het mogelijk om zeer flexibel koppelingen op te zetten. Geautomatiseerde gegevensuitwisseling, het ontsluiten van brongegevens naar mobiele apps en vice versa; IoT oplossingen bouwen en Business Intelligence toepassen. Er is enorm veel mogelijk met API’s. API’s geven je bij uitstek de mogelijkheid om de flexibele architectuur op te zetten die je de wendbaarheid en innovatiekracht geeft die je zoekt. Zodat je jouw organisatie in de toekomst succesvol kunt laten blijven.

Veilig en gestructureerd koppelen

API’s maken veel mogelijk. Ze werken snel, eenvoudig, en veilig. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw koppelingen gestructureerd blijven? Dat je het overzicht behoudt en dat de architectuur voor zover die op API’s gestoeld is, onder controle blijft? Microsoft biedt een verscheidenheid aan tools om jouw API management mee vorm te geven.

Download de API Management Whitepaper

Expertise op het gebied van integratie naar de cloud brengen

Onze integratiespecialisten behoren tot de top in het vak. Niet voor niets is een oplossing van de oprichters van Motion10 een integraal onderdeel geworden van BizTalk, en zijn meerdere integratieconsultants van Motion10 meerdere malen uitgeroepen tot Microsoft Integration MVP. In Nederland staan we bekend als de partner die organisaties helpt informatie uit onderliggende systemen op een gestructureerde manier inzichtelijk te maken voor eindgebruikers. Sinds de komst van de cloud zijn wij bezig, intern en met onze klanten, om die diepgaande expertise van integratie door te vertalen naar de vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden die cloud-technologieën brengen. We maken daarbij gebruik van eenduidig toepasbare integratiepatronen en best practices, en herbruikbare componenten voor foutafhandeling, monitoring en beheer. Zo maakt je op heel praktische wijze gebruik van onze ervaring.