Azure IoT Suite

Innovatie dankzij nieuwe inzichten en mogelijkheden

  • Verbind elk denkbaar apparaat
  • Voorspel de toekomst met behulp van advanced analytics
  • Integreer en profiteer optimaal van de data die u al heeft
  • Gebruik vooraf geconfigureerde oplossingen

Nieuwe inzichten dankzij IoT op basis van Microsoft Azure

Azure IoT Suite brengt het Internet of Things binnen uw handbereik. Verbind apparaten, analyseer voorheen onbenutte data en integreer bedrijfssystemen om tot geheel nieuwe inzichten te komen. Transformeer uw organisatie en innoveer met nieuwe bedrijfsmodellen en inkomstenstromen.

Het Internet of Things: efficiëntie en nieuwe mogelijkheden

Steeds meer objecten en apparaten zijn in staat om informatie via het internet te delen. En steeds vaker kunnen apparaten automatisch handelen op basis van die informatie. De verzamelde informatie van objecten en apparaten levert een schat aan inzichten op over de processen binnen en buiten een organisatie, en stelt organisaties in staat om nieuwe en bestaande processen te automatiseren en efficiënter in te regelen. En om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en uit te proberen.

Wendbaar en innovatief met de Azure IoT suite

Azure maakt het mogelijk om zeer flexibel koppelingen op te zetten. Geautomatiseerde gegevensuitwisseling, het ontsluiten van brongegevens naar mobiele apps en vice versa; IoT-oplossingen bouwen en business intelligence toepassen, worden allen gemakkelijker en sneller. Azure IoT Suite geeft u bij uitstek de mogelijkheid om de flexibele architectuur op te zetten die u de wendbaarheid en innovatiekracht geeft die u zoekt. Zodat u uw organisatie kunt helpen om in de toekomst succesvol te blijven.

Snel en veilig naar uw eerste IoT-oplossing

Het Internet of Things biedt ongekende mogelijkheden en uitdagingen voor bedrijven op het raakvlak tussen de digitale en de fysieke wereld. Met de groeiende bibliotheek aan reeds geconfigureerde structuren en bouwblokken in Azure IoT Suite bouwt u snel uw eerste IoT-oplossing. En zorgt u ervoor dat de data die u daarmee genereert op een veilige manier behandeld, geanalyseerd en opgeslagen wordt.

Internet of Things whitepaper

Wat is IoT nu eigenlijk precies, en wat betekent het voor uw organisatie? U kunt tegenwoordig geen ICT gerelateerd artikel meer lezen of er is sprake van het Internet of Things, oftewel IoT. Maar hoe kunt u mooie, baanbrekende IoT oplossingen voor uw organisatie bedenken en uitwerken? Deze whitepaper is bedoeld om u informatie en inspiratie te bieden. Wat zijn de mogelijkheden?Download de gratis whitepaper als u deze inzichten niet wilt missen.

Download de whitepaper over Internet of Things

Onze integratie-expertise naar de Azure cloud brengen

Onze integratiespecialisten behoren tot de top in het vak. Niet voor niets is een oplossing van de oprichters van Motion10 een integraal onderdeel geworden van BizTalk, en zijn meerdere integratieconsultants van Motion10 meerdere malen uitgeroepen tot Microsoft Integration MVP. In Nederland staan we bekend als de partner die organisaties helpt informatie uit onderliggende systemen op een gestructureerde manier inzichtelijk te maken voor eindgebruikers.

Sinds de komst van de cloud zijn wij bezig, intern en met onze klanten, om die diepgaande expertise van integratie door te vertalen naar de vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden die cloud-technologieën brengen. We maken daarbij gebruik van eenduidig toepasbare integratiepatronen en best practices, en verdiepen ons tegelijkertijd steeds in de nieuwste technologieën. Zo maakt u op heel praktische wijze gebruik van onze ervaring.