Menu

Van data naar waardevolle informatie

Moderne organisaties hebben enorm veel informatie tot hun beschikking. Slimme analyse maakt deze informatie waardevol. Bijvoorbeeld omdat het de organisatie helpt om beter en sneller te beslissen. Microsoft Business Intelligence maakt managementinformatie inzichtelijk. Op elk moment, op elke plek, op elk device.

Maak van uw dataplatform een succes

Heeft u de behoefte om ongeëvenaarde hoeveelheden gegevens te ontsluiten? Of op een consistente manier gegevens te modelleren en analyseren, om vervolgens op interactieve wijze informatie te visualiseren en presenteren? Wij helpen u graag bij de projectuitvoering: van strategie naar doelstellingen, implementatie en beheer.

Klantgericht opereren en processen verbeteren

Wat moet u weten om uw organisatie beter aan te sturen? Wij helpen u om uw BI-vragen en uw dataplatform in lijn te brengen met uw bedrijfsdoelstellingen. Vervolgens helpen wij bij een bronanalyse en data architectuuranalyse. Tijdens de BI implementatie ligt de focus sterk op de BI governance en adoptie door een onderscheidende projectaanpak: Het Modelkantoor. Zo kunt u nog meer klantgericht opereren, en gemakkelijker continu interne processen monitoren en verbeteren. Door onze integratiekennis zorgen wij voor een flexibel dataplatform, zodat u wendbaarder wordt. Microsoft producten die wij hiervoor gebruiken zijn onder andere:

Download de Business Intelligence Whitepaper

Wendbaar en klantgericht

Eén van de belangrijkste factoren voor het succes van dit project is vertrouwen. Vanaf dag één hebben beide partijen elkaar volledig vertrouwd. Dit resulteerde in kennisdeling, transparantie en proactief handelen binnen en buiten het team.

Webinar: Aan de slag met Power BI

Op woensdag 6 december 2017, van 15:00 tot 16:00 organiseert Motion10 het webinar Power BI, ter kennismaking met de self-service business intelligence oplossing uit de Microsoft BI-suite. Wat zijn de mogelijkheden? Wat hebben andere organisaties ermee bereikt? En vooral: hoe ga je ermee aan de slag? Het webinar zal naast een kort theoretisch gedeelte vooral de focus hebben op het live opbouwen van een rapport in Power BI.

Schrijf u nu in voor de webinar

In het kort

“Je hebt geen andere keuze dan om extreem wendbaar te zijn. Voor ons is dit nieuwe dataplatform een belangrijke stap op dat pad. ”

Klaar voor de toekomst met een flexibele data-oplossing

Met onze kort-cyclische projectaanpak heeft u snel toonbare resultaten en werkbare functionaliteit. Dat helpt u de business case te bewijzen, en snel ROI op te leveren voor uw organisatie. En ten slotte helpt het u de organisatie mee te krijgen in de verandering die data-driven werken met zich meebrengt. Business intelligence helpt u de kracht van uw bestaande applicatielandschap versterken. En om de kracht van het menselijke kapitaal en innovatievermogen binnen uw organisatie te optimaliseren.

Fijne samenwerking levert topresultaat

Bekijk enkele van de oplossingen die we al hebben gerealiseerd:

Bekijk onze mooiste cases