Menu

Bent u klaar voor het nieuwe samenwerken?

Digitaal samenwerken maakt het makkelijker voor organisaties om te groeien, te innoveren, of om de samenwerking met externe partijen zoals partners of klanten gemakkelijker te maken. Samenwerken in de cloud is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu met Office 365. Medewerkers kunnen direct aan de slag, ongeacht locatie, device of browser.

Digitaal samenwerken

De digitale werkplek geeft toegang tot alle mogelijke bronnen, zoals (backoffice)systemen, databases en internet. Bij het inloggen heeft elke gebruiker een eigen startscherm met gepersonaliseerde informatie. In zo’n ‘social enterprise’ werkt iedereen een stuk efficiënter en plezieriger. U kunt informatie snel en eenvoudig delen, rubriceren, zoeken en beheren. De kosten voor documentdistributie en -opslag gaan omlaag; de betrouwbaarheid en productiviteit gaan omhoog. Microsoft producten die wij hiervoor gebruiken zijn onder andere:

Effectief digitaal samenwerken valt of staat met brede acceptatie van de digitale werkplek in de organisatie. Meer over onze aanpak leest u op de pagina over:

24×7 zaken doen: op elk gewenst device

Toegang tot elk soort gegevens en bedrijfsprocessen, waar dan ook. De informatie kunt u ophalen via mobiele apps op uw tablet of iPhone. U kunt projecten beheren, communiceren via Skype, taken monitoren, documenten delen en het laatste nieuws volgen. Waar en wanneer u maar wilt.

Meld u nu aan voor het webinar "Adoptie van de digitale werkplek"

Sneller resultaat en adoptie met het Motion10 Modelkantoor

Het Modelkantoor werkt prettig en effectief. We behaalden heel snel resultaat; na twee weken hadden we al werkende sites om te tonen. De specialisten van Motion10 zijn toegankelijk én hebben heel veel kennis van zaken. Er was veel enthousiasme om de mensen mee te nemen.

Webinar: Change management Digitale werkplek

Op woensdag 22 november van 15:00 tot 16:00 uur organiseert Motion10 voor de derde keer een webinar rondom verandermanagement m.b.t. de digitale werkplek. Het succes van een digitale werkplek valt of staat met het omarmen ervan door de hele organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen enthousiast worden van de nieuwe tools en omgeving, en ermee aan de slag gaan? Hoe manage je de verandering in de organisatie? Het webinar zal naast een kort theoretisch gedeelte vooral de focus hebben op praktische tips en voorbeelden rondom adoptie.

Aanmelden

In het kort

“Wat vooral tot succes leidt: de wijze waarop je met elkaar gaat samenwerken. De Motion10 specialisten besteden veel tijd aan adoptie. Zó enthousiast en betrokken.”

De impact van Office 365 op uw organisatie

Wat is de impact van Office 365 op uw IT-strategie en -governance? Motion10 adviseert met een gedegen stappenplan hoe u dit het beste kunt aanpakken.

  • Strategie: bepaal strategie, roadmap en aanpak voor de implementatie.
  • Organiseren en creëren: leg vast hoe u zaken als documentbeheer en het creëren van inhoud wilt inrichten binnen Office 365.
  • Ontdekken en delen: definieer een manier waarop u informatie kunt ontdekken en delen, zodat samenwerken een sociale aangelegenheid wordt.
  • Beheren: bepaal hoe u Office 365 gaat inrichten en beheren.
  • Uitbreiden: bekijk de mogelijkheden om Office 365 uit te breiden voor extra functionaliteiten, zoals geavanceerde workflows en apps.
Download nu het boek: "Office 365 strategisch inzetten"

Een breed geaccepteerd virtueel kantoor

Onze specialisten hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen. Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Office 365-platform succesvol te implementeren, bij voorkeur zonder maatwerk. We helpen uw mensen kennis op te bouwen van het platform. Wij brengen de doelen van uw digitale werkomgeving in lijn met de strategische doelen van uw organisatie. En we betrekken uw medewerkers actief, vanaf de start, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Bij Motion10 kunt u rekenen op een volledig verzorgde implementatie, waarbij wij de afspraken nakomen en vaak zelfs de verwachtingen overtreffen. Digitaal samenwerken valt of staat met brede acceptatie van de digitale werkplek in de organisatie. Meer over onze aanpak leest u op de pagina over Adoptie.

Fijne samenwerking levert topresultaat

Bekijk enkele van de oplossingen die we al hebben gerealiseerd:

Bekijk onze mooiste cases