Microsoft Flow

Automatiseren met een muisklik

  • Processen automatiseren vanuit Office 365
  • Op een intuïtieve manier processen aan elkaar koppelen
  • Tijd besparen op alledaagse, tijdrovende taken
  • Koppelingen delen met de rest van de organisatie

Flow maakt de herhaalde stappen in het dagelijkse werk gemakkelijker

Microsoft flow is een toepassing die beschikbaar is voor iedere enterprise gebruiker van Office 365; de moderne digitale werkomgeving voor iedere organisatie. Flow maakt het mogelijk om met een muisklik processen die logischerwijs op elkaar volgen, aan elkaar te knopen zodat een gebeurtenis een volgend proces automatisch triggert. Dit bespaart veel tijd, vooral op simpele, alledaagse handelingen.  Jouw medewerker kan met Flow:

  • Een waarschuwing ontvangen wanneer een bestand of map wordt bijgewerkt.
  • Verbinding maken tussen mappen om gegevens actueel te houden.
  • Automatisch bedrijfsgegevens verzamelen en ordenen.
  • Goedkeuringen stroomlijnen met directe waarschuwingen.

Meer tijd besparen voor inzicht en creativiteit

Flow is onderdeel van de nieuwe groep tools die Microsoft beschikbaar maakt om jouw organisatie en de individuele eindgebruiker effectiever te helpen werken. Tools zoals Delve, Office Graph en Logic Apps zijn hier specifiek voor gebouwd. Flow helpt de medewerker gemakkelijk de tijd te minimaliseren die besteed wordt aan simpelere elementen van het dagelijks werk. Zo houdt hij meer tijd over voor de taken die meer inzicht en creativiteit vereisen.

Intuïtief Flows bouwen, en deze delen met de rest van de organisatie

De gebruikersinterface van Microsoft Flow is overzichtelijk en helder. Tegeltjes met triggers en geautomatiseerde vervolgacties worden simpelweg aan elkaar geklikt. Blijkt een flow van toegevoegde waarde voor de rest van het team, of de organisatie? Dan kan deze met behulp van Azure Logic Apps in beheer genomen worden, en beschikbaar worden gesteld aan anderen.

Download het Office 365 boek

Met Flow en Office 365 uw eindgebruiker effectiever helpen werken

Motion10 helpt organisaties bij het inrichten van de digitale werkplek. Een intranet, extranet of document management systeem waardoor iedereen efficiënter (samen)werkt, bijvoorbeeld dankzij Flow. Motion10 heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen.

Office 365 Modelkantoor aanpak

Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Office 365-platform succesvol te implementeren, bij voorkeur zonder maatwerk. Wij betrekken jouw medewerkers actief, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Toepassingen als Yammer, Skype for Business of Flow worden zo snel opgenomen in het dagelijkse werkritme. Bij Motion10 kun je rekenen op een volledig verzorgde implementatie, waarbij wij de afspraken nakomen en vaak zelfs de verwachtingen overtreffen.