Microsoft Power Apps

Gemakkelijk zelf veilige Apps bouwen

  • Apps bouwen op een intuïtieve manier, zonder diepgaande kennis van code
  • Verander uw beschikbare gegevens in apps
  • Publiceer apps direct naar het web of voor mobiel
  • Gemakkelijk en veilig on premise- en cloud data koppelen

Gemakkelijk en veilig bruikbare apps maken voor op het werk

Met Microsoft Power Apps maken u en uw collega’s gemakkelijk web- en mobiele apps die bruikbaar zijn in het dagelijkse werk. Power Apps is onderdeel van Office 365; de moderne digitale werkomgeving voor iedere organisatie. De functionaliteit van Power Apps maakt het mogelijk om zonder diepgaande kennis van coderen, in een visuele editor eigen apps te bouwen. Het is gericht op pro developers maar vooral ook op eindgebruikers.

Power Apps maakt het mogelijk om:

  • Apps te bouwen vanuit bestaande gegevensbronnen en services, zoals Excel-bestanden, SharePoint-lijsten, CRM-records, uw aangepaste API’s, enzovoort.
  • Verbinding te maken met apparaten die u al hebt.
  • De data in verouderde on premise systemen mobiel beschikbaar te maken.

Power Apps maakt Innovatie makkelijker dan ooit

Power Apps werkt vanuit een visuele editor die qua interface vergelijkbaar is met Microsoft PowerPoint. Voor veel gebruikers zal dit intuïtief aanvoelen. Apps worden gebouwd op basis van data die on premise of in de cloud al beschikbaar is. De gebruiker kan beginnen met een slimme template (gebaseerd op de door u aangeleverde data), of zelf aan de slag gaan. Binnen enkele minuten kunt u al een app klaar hebben voor gebruik.

Intuïtief Apps bouwen, en deze delen met de rest van de organisatie

Is de app klaar? Dan kan de eindgebruiker deze gemakkelijk delen met anderen in de organisatie. Deze hoeft u dus niet beschikbaar te stellen in de verschillende mobiele app stores. Apps gebouwd met Power Apps zijn automatisch te gebruiken op mobiel, tablet (iOS, Android, en Windows Mobile); laptop, en desktop. Zo kunnen uw medewerkers zelf een app-bibliotheek gaan genereren met apps die direct omzet op kunnen leveren voor uw organisatie. Om niet te zeggen; gemak.

Download het Office 365 boek

Met Power Apps en Office 365 uw eindgebruiker effectiever helpen werken

Motion10 helpt organisaties bij het inrichten van de digitale werkplek. Een intranet, extranet of document management systeem waardoor iedereen efficiënter (samen)werkt, bijvoorbeeld dankzij apps gebouwd in Power Apps. Motion10 heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en de daarin beschikbare tools.

Office 365 Modelkantoor aanpak

Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Office 365-platform succesvol te implementeren, bij voorkeur zonder maatwerk. Wij betrekken uw medewerkers actief, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Toepassingen als Yammer, Skype for Business of Power Apps worden zo snel opgenomen in het dagelijkse werkritme. Bij Motion10 kunt u rekenen op een volledig verzorgde implementatie, waarbij wij de afspraken nakomen en vaak zelfs de verwachtingen overtreffen.