Microsoft Project

Makkelijker en efficiënter jouw projecten en portfolio managen

  • Projecten beheren waar en wanneer u maar wilt
  • Up-to-date blijven en sneller actie ondernemen
  • Initiatieven meetbaar maken en de voortgang bewaken
  • De samenwerking in projecten verbeteren

Microsoft Project & Portfolio Management

Grote, complexe projecten zijn vaak lastig te managen. Op overkoepelend niveau hebben organisaties soms geen goed beeld of een project nog goed aansluit op de strategie en doelstellingen. Hoe meet je tussenstanden in een project? En hoe bewaakt je de haalbaarheid binnen de tijd en het budget? Met Microsoft Project & Portfolio Management (PPM) heb je hiervoor een flexibele oplossing. Microsoft Project is standaard beschikbaar voor iedere enterprise gebruiker van Office 365; de moderne digitale werkomgeving voor iedere organisatie. MS Project maakt het mogelijk om project-, resource- en portefeuillebeheer te stroomlijnen. Geïntegreerde planninghulpmiddelen helpen jou projecten bij te houden en het overzicht te bewaren.

Gemak, snelheid, en efficiëntie  in projectmanagement

Met Microsoft PPM kun je snel aan de slag en voer je projecten gemakkelijk uit. Ingebouwde sjablonen, vertrouwde planninghulpmiddelen en overal en altijd toegang via ieder gewenst apparaat, helpen projectmanagers en teams efficiënter samen te werken.

Portefeuillebeheer en integratie met Business Intelligence

Evalueer en optimaliseer niet alleen losse projecten, maar ook jouw projectportefeuille om initiatieven te prioriteren en de gewenste resultaten te verkrijgen. Naadloze integratie met Microsoft Business Intelligence tools zoals Power BI zorgt voor nieuwe, diepere inzichten. Ingebouwde rapporten houden iedereen op dezelfde golflengte en maken duidelijk waar bijgestuurd moet worden.

Download het boek "Office 365 strategisch inzetten"

Met Microsoft Project en Office 365 jouw eindgebruiker effectiever helpen werken

Motion10 helpt organisaties bij het inrichten van de digitale werkplek. Een intranet, extranet of document management systeem waardoor iedereen efficiënter (samen)werkt, bijvoorbeeld dankzij Microsoft Project. Motion10 heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen.

Sterke business case voor procesverbeteringen

De implementatie van projectmanagement met Project & Portfolio Management (PPM) kan veel impact hebben. Wij begeleiden je bij de procesverbeteringen en het verandermanagement. En vormen, samen met je, een sterke business case voor procesverbeteringen. Dit vormt de basis voor efficiënter project- en portfolio management. We betrekken jouw medewerkers actief bij de inrichting van PPM. Vanaf dag één leren zij omgaan met hun nieuwe projectmanagement omgeving. Dit zorgt voor een verhoogde adoptie en dus sneller aantoonbaar resultaat.