Modern Business Apps

Sneller, gemakkelijker en meer beheersbaar vernieuwen met Low code

  • Op basis van OutSystems en het Microsoft Power Platform
  • Snel, flexibel, toekomstbestendig en betrouwbaar
  • Moderne user interfaces afgestemd op de gebruiker
  • Hoge mate van acceptatie

Versnel jouw digitale transformatie met Low code Business Applications

Moderne Business Applications op basis van Low code stellen jou in staat om de benodigde data en functionaliteit op de juiste plaats, het juiste moment aan de juiste gebruiker aan te bieden. Door de inzet van Low code kunt je jouw processen verbeteren en gebruikerservaringen optimaliseren.

Door Low code kun je met weinig ontwikkelcapaciteit met een kortere time-to-market applicaties realiseren, waarbij de code grotendeels wordt gegenereerd op basis van modellen en configuratie.

Moderne Business Applications zullen ook zeker bijdragen aan een verbeterde samenwerking en communicatie, zowel binnen jouw organisatie als met jouw ketenpartners. Je kunt Low code zelfs inzetten om jouw verouderde systemen en/of applicaties te vernieuwen.

Drie belangrijke overwegingen bij Low code:

  • Haal het maximale resultaat uit jouw investering door UX (User Experience) in te zetten bij de ontwikkeling van nieuwe applicaties en door de mensen in de verandering mee te nemen.
  • Ontwikkel en beheer applicaties met een focus op het behoud van de initiële ontwikkelsnelheid en flexibiliteit die Low code mogelijk maakt.
  • Combineer de kracht van Low code met de betrouwbaarheid van Microsoft Cloud- of Hybride architectuur om jouw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

Vooroplopen in flexibiliteit en gebruiksgemak

Als we thuis een product willen bestellen of bijvoorbeeld een reis willen boeken, kiezen we met één klik een app waarin alle data direct voor ons klaar staat en waarmee we snel tot resultaat kunnen komen. Maar de dagelijkse realiteit in veel organisaties staat hier ver vanaf, vanwege trage en rigide ERP-systemen en IT-afdelingen met overvolle backlogs.

De benodigde data heb je al beschikbaar, die heb je vastgelegd in applicaties en databronnen. Stabiel, robuust, betrouwbaar, maar niet flexibel. Je wilt deze data vlot kunnen ontsluiten in nieuwe toepassingen. Business Apps, portalen, automatische flows, dashboards en virtual agents om snel meerwaarde voor jouw klanten en medewerkers te bieden. 

Waarom zouden jouw klantportalen en interne applicaties niet hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde flexibiliteit kunnen bieden die we inmiddels gewend zijn van bijvoorbeeld Booking.com, Uber, en Whatsapp? Business Applications op basis van Low code maken het juist mogelijk om dat gemak te benaderen. En om supersnel, toekomstbestendig en betrouwbaar te blijven innoveren.

Digitale transformatie ondersteunen met Low code Business Applications

Digitale transformatie kan alleen succesvol zijn als het applicatielandschap dit faciliteert. Standaard processen worden in de basisapplicaties vastgelegd (ERP, CRM, WMS, etc.). Daarbovenop komt in de meest flexibele architectuur een data- en integratie laag.

Deze laag maakt het technisch mogelijk om op basis van API’s snel en flexibel nieuwe apps en services te integreren, en rapportages te creëren. De data- en integratie laag biedt in feite jouw standaard “API catalogus” met business services, op basis waarvan apps en applicaties ontwikkeld kunnen worden.

Low code applicatie-ontwikkeling maakt het vervolgens mogelijk om snel en tegelijkertijd betrouwbaar nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Het onder architectuur ontwikkelen van deze Modern Business Apps zorgt ervoor dat deze applicaties ook in de toekomst snel blijven, dat je continu kunt blijven innoveren en dat beheer en bijbehorende kosten beheersbaar blijven.

 

Modern Business Apps

Low code Business Applications met het OutSystems en/of Microsoft Power Platform

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een Low code platform in te zetten om de levering van applicaties en daarmee hun digitale transformatie te versnellen. Een low code platform stelt hen in staat om sneller en flexibeler te reageren op veranderingen binnen het bedrijf, de keten, de markt en/of in technologie.

Er zijn verschillende Low code platforms beschikbaar. Het is belangrijk om je vooraf goed te verdiepen in of te laten adviseren over de mogelijkheden, beperkingen en onderlinge verschillen. Zowel het OutSystems als het Microsoft Power Platform worden door Gartner en Forrester als ‘Leader’ geclassificeerd als het gaat om Low-code Application Development Platforms.

Motion10 is strategisch partner van OutSystems in Nederland en partner van Microsoft voor Low code met het Microsoft Power Platform.

Snel, veilig en gestructureerd oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren

Low code development stel je in staat om snel en effectief applicaties op te leveren. Motion10 help je om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij wij ook graag met je meedenken over de organisatieverandering die dit teweeg brengt. Change management en UX Design zijn voor ons standaard onderdelen binnen een project, om ervoor te zorgen dat je de maximale ROI uit jouw IT-investering haalt.

We helpen je ten slotte ook om Enterprise-waardige applicaties die organisatiebreed worden uitgerold, op een efficiënte manier onder beheer te brengen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons aanbod op het gebied van Business Applications? Of ben je benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met Emiel Kool, Solution Lead Apps & Infra bij Motion10.

Lees meer