OutSystems & Azure integratie

De snelheid van OutSystems en de flexibiliteit van Azure

  • De flexibiliteit van low code
  • Snel en veilig nieuwe apps uitrollen
  • Uw bestaande IT-landschap flexibeler gebruiken
  • OutSystems in combinatie met Microsoft Azure

Gemakkelijk en veilig bruikbare apps maken voor alle platforms en apparaten

Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om jouw digitale innovatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

Snel en flexibel nieuwe apps en services creëren

Je heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Stabiel, robuust, betrouwbaar, maar niet flexibel. Je wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor jouw klanten te bieden.

 

Hoe kan jouw organisatie meer service verlenen met minder menselijke handelingen? Hoe zorg je dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met klanten en partners?

Digitale innovatie ondersteunen

Digitale innovatie kan alleen succesvol zijn als het applicatielandschap dit faciliteert. Standaard processen worden in de basisapplicaties vastgelegd (ERP, CRM, WMS, etc). Daarbovenop komt in de meest flexibele architectuur een data- en integratielaag. Deze laag maakt het mogelijk om snel en flexibel nieuwe apps en services te integreren, en rapportages te creëren.

 

 

OutSystems: Low code voor snellere software-ontwikkeling

Dit soort flexibiliteit is de manier om wendbaar en competitief klanten te bedienen. De opkomst van low code / no code platforms is daar een logisch gevolg van. Simpel gezegd kun je door low code met weinig ontwikkelcapaciteit met een kortere time-to-market applicaties realiseren, waarbij de code grotendeels voor je wordt gegenereerd op basis van modellen en configuratie.

De afgelopen jaren zijn verschillende nieuwe spelers ontstaan die een volledig low code ontwikkelplatform bieden om digitale transformatie te versnellen. Motion10 heeft gekozen voor een strategisch partnership met OutSystems.

Specialist op gebied van OutSystems en Microsoft architectuur

Motion10 is dé Microsoft specialist onder de OutSystems partners en weet als geen ander hoe technologieën van Microsoft samenwerken met het OutSystems platform. Denk daarbij aan Azure Infrastructure, Office 365, Azure Datawarehousing en AI, Azure Integration Services.

Integratie zit in het DNA van Motion10 waardoor wij altijd nadenken over het onder architectuur integreren van OutSystems-oplossingen in het bestaande applicatielandschap. Motion10 leidt ook zelf Young Professionals op tot gecertificeerde OutSystems specialisten.

Snel, veilig en gestructureerd applicaties ontwikkelen

Het low code platform OutSystems stelt organisaties in staat om snel en effectief web en mobiele applicaties uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze manier van software development kan worden behaald. Motion10 helpt klanten om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij ook goed meegedacht wordt met de organisatieverandering die dit teweegbrengt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons aanbod op het gebied van OutSystems? Of ben je benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met Wilfred Noppers, Business Lead Apps & Infra bij Motion10.