SQL Server of SQL Azure Business Intelligence

Op een gecontroleerde en veilige manier data ontsluiten

  • Snel gegevens verkennen en visualiseren
  • Een ongekend aantal bronnen tegelijk gebruiken
  • Geavanceerde BI analyses maken
  • Betrouwbare, consistente gegevens veilig ontsluiten

Op controleerbare wijze data matchen en analyseren

Wil je meerdere bronnen ontsluiten en geavanceerde BI analyses maken? Ongeëvenaarde hoeveelheden data aanspreken en op controleerbare wijze data matchen en analyseren? Dat kan in een on premise, hybride, of cloud omgeving. SQL Server of SQL Azure biedt een uitgebreid platform waarmee je veilige, schaalbare en beheerbare BI-oplossingen kunt bouwen en implementeren.

De krachtige, high-performance mogelijkheden van SQL Server BI

Met SQL Server Business Intelligence word je in staat gesteld om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten. En betrouwbare, consistente gegevens weer te geven. Met SQL Server of SQL Azure, en Excel ben je in staat om op denksnelheid tot nieuwe inzichten te komen. Je hebt:

  • High-performance mogelijkheden – ongeëvenaarde hoeveelheden gegevens ontsluiten en integreren vanuit diverse bronnen.
  • Betrouwbare, consistente gegevens – door een semantisch BI-model kun je op een consistente manier gegevens modelleren, combineren en analyseren.
  • Robuuste kwaliteit van gegevens – met behulp van Data Quality Services wordt de kwaliteit van gegevens verbeterd, opgeschoond en gematcht.
  • Snel gegevens verkennen en visualiseren – met Power View kun je op interactieve wijze informatie visualiseren en presenteren.
  • Stamgegevens beheren – onderhoud de stamgegevens die aanwezig zijn binnen de organisatiestructuren.

Download de API Management Whitepaper

Aan de slag met SQL Server Business Intelligence

Door onze jarenlange ervaring en kennis van SQL en integratie-vraagstukken helpen wij je met een gedegen fundering van jouw Business Intelligence platform. En een succesvolle implementatie, leidend tot brede acceptatie in jouw organisatie. Alleen zo kan de maximale waarde van een BI-oplossing gerealiseerd worden. Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke samenwerkingsmogelijkheden door de dashboards en visualisaties te tonen in SharePoint Online, zoals in portalen, team- en projectensites. Je bevordert het uitwisselen van ideeën en bespaart kostbare tijd, en krijgt sneller zicht op mogelijkheden voor kostenbesparingen.