Adoptiescan

17 augustus 2019

Erwin Lima

Digital Strategist

Office 365 Adoptiescan

De echte toegevoegde waarde van Office 365 zit hem in het enthousiast en effectief gebruik ervan door de mensen in uw organisatie. De Adoptiescan is een analyse waarmee we in kaart brengen wat er voor nodig is om de adoptie van uw digitale werkplek te verbeteren.

Iedereen wil efficiënter werken en daarmee tijd overhouden voor datgene wat u echt wilt doen. Met Office 365 haalt u het gereedschap in huis waarmee dat mogelijk is. Maar vaak gebruiken uw collega’s het niet of juist maar een fractie van de mogelijkheden.

Dat kan komen doordat Office 365 nog niet goed aansluit bij de behoeftes van uw collega’s en hen niet voldoende ondersteunt in hun werkzaamheden. Of doordat Office 365 juist wel goed is ingericht, maar de medewerker dat niet ziet, en niet ervaart.

Het succesvol gebruik gaat verder dan alleen digitale vaardigheden. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u de adoptie van de Office 365 verhoogt, zonder dat u inzicht heeft in waar het nu precies fout gaat?

De Adoptiescan

Onze adoptiescan geeft u het inzicht wat u nodig hebt, zodat u direct weet waar de blinde vlekken zitten, en waar u actie op kunt ondernemen. Met de adoptiescan van Motion10 krijgt u binnen enkele dagen inzicht in de stappen die uw organisatie kan zetten om de adoptie effectief en doelgericht te verhogen.​

Wat kunt u verwachten?

De adoptiescan levert u een advies op waarmee u snel de risico’s en de kansen voor de verbetering van de adoptie van uw digitale werkplek kunt aanpakken:

  • Inventarisatie;
  • Analyse;
  • Aanbevelingen & uw roadmap voor adoptie.

Samen doorlopen we de verschillende deelgebieden die impact hebben op adoptie van de digitale werkplek. Behalve inzicht in het belang en inhoud van elk deelgebied, geven wij ook aanbevelingen voor een beter gebruik. De adoptiescan bestaat uit een survey, focus-interviews en workshops.

Prettiger en effectiever samenwerken

Wij helpen de mensen op de werkvloer gericht op hun behoefte slimmer én sneller samenwerken zodat zij tijd overhouden voor de belangrijke dingen die bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

Zo kunnen we u snel helpen met beter gebruik van de digitale werkplek. Blijere medewerkers, die effectiever kunnen bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Adoptiescan of de volledige Adoptie-aanpak van Motion10? Meld u hieronder aan voor de adoptiescan. Of neem contact op met Ron Witjes, Business Lead Modern Workplace.