Adoptiescan

17 augustus 2019

Erwin Lima

Digital Strategist

Office 365 Adoptiescan

De echte toegevoegde waarde van Office 365 zit hem in het enthousiast en effectief gebruik ervan door de mensen in jouw organisatie. De Adoptiescan is een analyse waarmee we in kaart brengen wat er voor nodig is om de adoptie van jouw digitale werkplek te verbeteren.

Iedereen wil efficiënter werken en daarmee tijd overhouden voor datgene wat je echt wilt doen. Met Office 365 haalt je het gereedschap in huis waarmee dat mogelijk is. Maar vaak gebruiken jouw collega’s het niet of juist maar een fractie van de mogelijkheden.

Dat kan komen doordat Office 365 nog niet goed aansluit bij de behoeftes van jouw collega’s en hen niet voldoende ondersteunt in hun werkzaamheden. Of doordat Office 365 juist wel goed is ingericht, maar de medewerker dat niet ziet, en niet ervaart.

Het succesvol gebruik gaat verder dan alleen digitale vaardigheden. Hoe kunt je ervoor zorgen dat je de adoptie van de Office 365 verhoogt, zonder dat je inzicht heeft in waar het nu precies fout gaat?

De Adoptiescan

Onze adoptiescan geeft je het inzicht wat je nodig hebt, zodat je direct weet waar de blinde vlekken zitten, en waar je actie op kunt ondernemen. Met de adoptiescan van Motion10 krijgt je binnen enkele dagen inzicht in de stappen die jouw organisatie kan zetten om de adoptie effectief en doelgericht te verhogen.​

Wat kun je verwachten?

De adoptiescan levert je een advies op waarmee je snel de risico’s en de kansen voor de verbetering van de adoptie van jouw digitale werkplek kunt aanpakken:

  • Inventarisatie;
  • Analyse;
  • Aanbevelingen & jouw roadmap voor adoptie.

Samen doorlopen we de verschillende deelgebieden die impact hebben op adoptie van de digitale werkplek. Behalve inzicht in het belang en inhoud van elk deelgebied, geven wij ook aanbevelingen voor een beter gebruik. De adoptiescan bestaat uit een survey, focus-interviews en workshops.

Prettiger en effectiever samenwerken

Wij helpen de mensen op de werkvloer gericht op hun behoefte slimmer én sneller samenwerken zodat zij tijd overhouden voor de belangrijke dingen die bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Zo kunnen we je snel helpen met beter gebruik van de digitale werkplek. Blijere medewerkers, die effectiever kunnen bijdragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze Adoptiescan of de volledige Adoptie-aanpak van Motion10? Meld je hieronder aan voor de adoptiescan. Of neem contact op met Ron Witjes, Business Lead Modern Workplace.