Menu

Key take-aways van het Azure Integration Event en speciale Microsoft Azure offering

Bent u al aan het nadenken over de stap naar integratie in de cloud? Op dinsdag 28 juni 2016 organiseerde Motion10 het Azure Integration Event, vol inspiratie en praktische tips om de business case voor de stap naar de cloud rond te krijgen. In deze Sway presentatie vindt u de key take-aways, sfeerbeelden en tweets rondom het evenement. Én een speciale Azure offering van Microsoft!

Integratie in de cloud

Snel en wendbaar in kunnen spelen op de veranderingen in uw markt, die elkaar steeds sneller opvolgen. Een Agile IT-architectuur is onmisbaar om met disruptieve innovatie om te kunnen gaan.  En maakt effectieve en flexibele integratie in de keten mogelijk. De toekomst van integratie ligt in de cloud.

De presentaties van dit evenement bieden u inspiratie en tips om de business case voor de stap naar de cloud rond te krijgen. En misschien nog wel belangrijker: u krijgt hier praktische handvatten voor het zetten van de eerste stappen in het proces naar cloud integration. Evenement gemist? De visionaire praktijkverhalen van aansprekende organisaties en praktische tips zijn hier voor u samengevat:

Speciale Microsoft Azure offering:

Mocht uw organisatie aan de slag willen met Azure, biedt Microsoft samen met Motion10 een speciale offering aan:

Indien u voor 2000,- euro aan Azure afneemt, krijgt u van Microsoft 4000,- euro aan consultancy cadeau!

Meer over deze actie? Neem contact op met Robin van Zeijl: Robin.vanZeijl@motion10.com

Meer over cloud integratie?

Bekijk ook deze blog van Motion10 CTO Gijs in ’t Veld.

Of download gratis de API Management Solutions whitepaper.