Menu

Microsoft Worldwide Partner Conference 2016

Motion10 is ook dit jaar weer aanwezig op de jaarlijkse Microsoft WPC. Vier van onze collega’s zullen daar de nieuwste inzichten opdoen over Microsoft technologie en business ondersteuning. Wat zijn de ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld cloud, Azure en Business Analytics waar we onze klanten het komende jaar beter mee kunnen helpen?

 

Partnerships versterken en in-depth leermogelijkheden

De 2016 Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) wordt dit jaar gehouden van 10 tot 14 juli in Toronto, Canada. De WPC is het grootste event voor Microsoft partners en jaarlijks komen er meer dan 15.000 bezoekers op af, vanuit meer dan 130 landen. Het is een week vol netwerken, partnerships versterken en opbouwen, en in-depth leren over business strategieën gericht op groei. Geen andere conferentie brengt zoveel enthousiaste en betrokken voortrekkers in het Microsoft partner network bij elkaar.

Wil je meer weten over de conferentie? Bekijk dan het Microsoft Partner Network portaal.

Kennis delen en successen vieren

De kennis die wij opdoen zullen wij delen in de vorm van een blog en videoverslag. Vorig jaar won Motion10 op de WPC de titel “Microsoft Country Partner of the Year”. Een videoverslag van die ervaring vind je hier.