Stappenplan: snel opstarten met Teams voor thuiswerken

24 maart 2020

Voor een versnelde implementatie en adoptie van Microsoft Teams

Iedere organisatie in Nederland neemt op dit moment maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Zoveel mogelijk thuiswerken is een voor de hand liggende oplossing. Maar hoe doe je dat? Maak gebruik van de beschikbare mogelijkheden met Microsoft Teams. Motion10 biedt een stappenplan voor versnelde technische implementatie en adoptie van Microsoft Teams.

In dit artikel laat Managing Consultant Business Productivity Peter de Vries u zien hoe MS Teams kan helpen om op afstand samen te werken. En hij legt uit dat het voor alle organisaties in Nederland op dit moment kosteloos is om gebruik te maken van deze Microsoft tool.

Motion10 kan u ondersteunen om dit slim en pragmatisch op te pakken, zodat u snel aan de slag kunt. We hebben een stappenplan beschikbaar voor een versnelde implementatie van Teams, en een stappenplan voor de benodigde communicatie om de adoptie van deze samenwerkomgeving te ondersteunen.

In de visie van Motion10 is het altijd aan te raden om een oplossing als Teams strategisch en zo veilig mogelijk uit te rollen. Toch kan het in bijzondere situaties, zoals de huidige, de voorkeur genieten om vooral snel up-and-running te zijn.

Stappenplan voor het versneld uitrollen van Microsoft Teams

Albert Hoitingh, MVP en Solution Architect Business Productivity bij Motion10 schreef daarom samen met collega’s een routeplan waarin onze klanten stap voor stap wordt uitgelegd hoe Teams versneld uit te rollen. Hierbij houden we ook rekening met de te adviseren governance- en veiligheidsmaatregelen. Wilt u dit stappenplan inzien? We stellen het graag aan u beschikbaar. Heeft u vragen? Neem contact op met Ron Witjes, Unit Manager Customer Success.

 

Stappenplan voor het versneld verhogen van de adoptie van Teams

Ook creëerden onze Change & Adoptie collega’s een stappenplan voor de communicatie en andere activiteiten die de snelle technische uitrol van Teams kunnen ondersteunen door op heel korte termijn acceptatie, begrip en effectief gebruik te verbeteren. Dit ondersteund door video-instructies en een uitgewerkt live-event.

Wilt u teams ook versneld en tegelijk zo effectief mogelijk uitrollen in uw organisatie? Klik hieronder en ondersteun de technische/functionele uitrol en maximaliseer de adoptie. Heeft u vragen? Neem ook dan contact op met Ron Witjes, Unit Manager Customer Success.

Direct beginnen of meer informatie?

Microsoft Teams biedt een uitgelezen mogelijkheid om medewerkers snel in staat te stellen een belangrijk deel van hun werk vanaf thuis te kunnen doen. Via de website van Microsoft kan iedere organisatie dit nu in enkele klikken aanzetten. Natuurlijk helpen we u graag om dit snel te realiseren.

Heeft u alsnog vragen over de implementatie of de beste manier om dit aan te pakken? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Peter de Vries, Managing Consultant Business Productivity bij Motion10.