Menu

Documentatie over verandermanagement

Plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken: dat kan tegenwoordig natuurlijk makkelijk. En het kan met uw collega’s, partners of klanten. Oók in een digitale wereld kunnen overleggen, discussiëren en delen van documenten maakt samenwerken efficiënter. Microsoft Office 365 werkt vanuit de cloud, wat ervoor zorgt dat u nóg sneller aan de slag kunt. Maar gaan uw mensen er ook echt mee aan de slag?

Het technisch mogelijk maken van een oplossing betekent nog niet dat mensen er daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Of dat de oplossing daadwerkelijk iets bijdraagt aan de doelstellingen van uw organisatie.

Hoe zet u Office 365 strategisch in, en hoe zorgt u voor een succesvolle adoptie door uw medewerkers?

Digitale, Nederlandstalige bibliotheek over digitaal samenwerken en Microsoft Office 365

Om aan die vragen te beantwoorden lanceert Motion10 vandaag de websitewww.Office365-microsoft.nl. De site is bedoeld als digitale, Nederlandstalige bibliotheek voor iedereen die de echte kracht van digitaal samenwerken wil ontdekken. En voor iedereen die misschien al de technologische mogelijkheden heeft gecreëerd, maar in de praktijk het gebruik van die mogelijkheden ziet achterblijven.

Whitepapers, video’s en het Office 365 boek

Op de website vindt u whitepapers van Motion10’s experts op het gebied van digitaal samenwerken, en video’s van het Microsoft Office 365 team. Het boek “Office 365 strategisch inzetten” staat momenteel centraal. Dit boekwerk, dat gratis te downloaden is, heeft al menig organisatie geholpen om de werkelijke toegevoegde waarde van de Cloud office suite van Microsoft te realiseren. Vanwege het succes van de eerste uitgave is onlangs een tweede editie uitgekomen.

Office 365 boek downloaden

Office 365 strategisch inzetten

Gijs in ’t Veld (CTO van Motion10) en Gerard Doeswijk schreven het boek “Office 365 strategisch inzetten.” In dat boek wordt uitgebreid ingegaan op de volgende vragen:

  • Wat is de impact van het platform op uw organisatie, processen en mensen?
  • Wat betekent Office 365 voor uw IT-strategie en –governance?
  • Welke strategie en roadmap hanteert u  bij de implementatie?
  • Hoe zorgt u ervoor dat er effectief gewerkt wordt met Office 365?
  • Hoe maakt u van de eindgebruikers enthousiaste co-workers en ambassadeurs?

Office 365 blog

Binnenkort wordt de site www.office365-microsoft.nl uitgebreid met een blogpagina. Hierop kunt u binnenkort de nieuwste inzichten in het praktische gebruik van Office 365 in een organisatie vinden. Ook zullen periodiek nieuwe whitepapers en video’s beschikbaar worden gemaakt. Alles vanuit de centrale vraag: hoe zorg je ervoor dat mensen in een organisatie efficiënt en plezierig kunnen, maar ook daadwerkelijk gaan samenwerken in een digitale werkomgeving. Oftewel: hoe verandert u plaats- en tijdonafhankelijk werken van een technische realiteit maar een praktische utopie, in de te verwachten dagelijkse workflow?

Download direct het gratis boek 

Wilt u de echte waarde van het digitale samenwerken ook niet onbenut laten? Bezoek dan nu direct de website. En download en passant alvast het gratis boek.