Alles over Teams

30 maart 2021

Alles over Teams

Deze webinar-serie is al geweest. Heb je het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van deze serie.

Het gebruik van Microsoft Teams is explosief gestegen. Het is de ideale applicatie om in een tijd waarin veel mensen thuis werken – en dat ook in de toekomst gedeeltelijk zullen blijven doen – te kunnen blijven communiceren met collega’s. Maar Microsoft Teams is veel meer dan alleen maar een vergadertool. Het is namelijk ook hét platform waarbinnen iedereen zijn dagelijkse werkzaamheden kan uitvoeren: Microsoft Teams als Digitale Werkplek!

Thuiswerken is meer dan vergaderen en beeldbellen; dat is ook samenwerken in en met jouw team, met anderen binnen en buiten jouw organisatie. Er zijn vaak verschillende applicaties waarbinnen gewerkt wordt, en steeds vaker zijn die applicaties web-gebaseerd. Dankzij Microsoft Teams is het mogelijk om al die applicaties te integreren en beschikbaar te maken in één omgeving. Uiteraard dit alles op een veilig, betrouwbare en beheersbare manier.

Microsoft Teams, dé ingang naar de Digitale Werkplek. Veel bedrijven beschikken al over de benodigde licenties omdat Microsoft Teams onderdeel is van het veelgebruikte Office 365 platform. Wil je ook de volgende stap maken en meer waarde halen uit Microsoft Teams? Meld je snel aan en onze experts; Peter de Vries (Solution Lead, Modern Work & Security) en Albert Hoitingh (Technology Lead, Modern Work & Security) laten je zien wat er allemaal nog meer kan!

In de driedelige webinar-serie ‘Alles over Teams’ behandelen wij de volgende topics:

 • Dinsdag 30 maart | 11:00 – 11:45 uur
  Alles over Teams: Creëer nu jouw Digitale Werkplek
  Waarbij we dieper in gaan op wat zijn de mogelijkheden en hoe levert het waarde op.
 • Woensdag 7 april | 10:00 – 10:45 uur
  Alles over Teams: Hoe zorg je voor een beheersbare en betrouwbare omgeving?
  Waarbij we dieper in gaan op security, governance, compliance en risk.
 • Woensdag 14 april | 14:00 – 14:45 uur
  Alles over Teams: Vanuit 1 Digitale Werkplek toegang tot alle apps: het inbedden van Power Platform Apps en LOB Solutions
  Waarbij we dieper in gaan op het automatiseren van processen en het toevoegen van applicatie apps.

Gebruik Microsoft Teams als jouw Digitale Werkplek. Leer tijdens deze driedelige webinar-serie de mogelijkheden die Microsoft Teams te bieden heeft.

Webinar-serie ‘Alles over Teams’ gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om de webinar-serie alsnog te bekijken. Wil je de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Wil je meer weten?

Wil je direct aan de slag of heb je vragen over de beste manier om de implementatie aan te pakken? Neem contact op met Peter de Vries, Solution Lead Modern Work & Security.