Analytics in a Day workshop

19 januari 2023

In een halve dag meer grip op datagedreven werken

Ga van data verzamelen naar datagedreven beslissingen nemen met Microsoft Analytics. Motion10 biedt in samenwerking met Microsoft deze virtuele workshop van een halve dag aan, om u te helpen een begin te maken met cloud analytics. Faciliteer een echt datagedreven werkwijze in uw organisatie met behulp van cloud analytics.

Steeds meer organisaties voelen de noodzaak om meer waarde te halen uit de data die ze verzamelen. In theorie kun je de enorme hoeveelheid data die je als moderne organisatie beschikbaar hebt inzetten om de interne besluitvorming te ondersteunen en om de dienstverlening te verbeteren. Maar: hoe pakt u dat aan?

Versnel uw reis naar een datagedreven bedrijfsvoering binnen een halve dag

Ontsluit de waarde van data die tot nog toe opgesloten zat in silo’s. Microsoft Discover: Analytics in a Day is ontworpen om te zorgen voor het vereenvoudigen en versnellen van uw reis naar het effectief gebruiken van een cloud datawarehouse om uw besluitvorming te ondersteunen.

Azure data experts zullen u leiden door een holistische analyse van data, door het mogelijk maken van het centraal verzamelen van data tot en met het toepassen van business intelligence, waarbij u leert Self-service BI te ondersteunen. Zo zet u een eerste stap richting een echt datagedreven cultuur in uw bedrijf.

De belangrijkste zaken die u tijdens deze virtuele workshop leert, zijn:

  • Het stroomlijnen van cloud analytics pipelines;
  • Het bouwen van een schaalbaar modern Datawarehouse;
  • Zorgen voor flexibiliteit ten opzichte van behoeften vanuit de business.

De laatste uren van de workshop zullen we wijden aan een hands-on training om u te helpen aan de slag te gaan met uw eigen cloud Analytics journey. De labs zullen gericht zijn op het bouwen van een modern datawarehouse met Azure Synapse Analytics en Power BI.

Meld u nu aan voor de Motion10 & Microsoft: Analytics in a Day workshop

De Analytics in a Day workshop vindt online plaats op donderdag 19 januari. De workshop wordt geleid door Lowie Pouwels, Data & Analytics Consultant bij Motion10 en Pam Scheer, Data & Analytics Consultant bij Motion10.

  • Wanneer: Donderdag 19 januari
  • Tijd: 09:00 – 13:00 uur
  • Doelgroep: Architecten, IT-professionals, ontwikkelaars, DBA’s
  • Locatie: Online, via Microsoft Teams

Deze workshop organiseren we in samenwerking met Microsoft. Deelname is gratis en de registratie verloopt via de Microsoft pagina. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.