Analytics in a Day workshop

05 oktober 2021

In een halve dag meer grip op datagedreven werken

De Analytics in a Day workshop heeft reeds plaatsgevonden en registratie is gesloten.

Ga van data verzamelen naar datagedreven beslissingen nemen met Microsoft Analytics. Motion10 biedt in samenwerking met Microsoft deze virtuele workshop van een halve dag aan, om je te helpen een begin te maken met cloud analytics. Faciliteer een echt datagedreven werkwijze in jouw organisatie met behulp van cloud analytics.

Steeds meer organisaties voelen de noodzaak om meer waarde te halen uit de data die ze verzamelen. In theorie kun je de enorme hoeveelheid data die je als moderne organisatie beschikbaar hebt inzetten om de interne besluitvorming te ondersteunen en om de dienstverlening te verbeteren. Maar: hoe pak je dat aan?

Versnel jouw reis naar een datagedreven bedrijfsvoering binnen een halve dag

Ontsluit de waarde van data die tot nog toe opgesloten zat in silo’s. Microsoft Discover: Analytics in a Day is ontworpen om te zorgen voor het vereenvoudigen en versnellen van jouw reis naar het effectief gebruiken van een cloud datawarehouse om uw besluitvorming te ondersteunen.

Azure data experts zullen je leiden door een holistische analyse van data, door het mogelijk maken van het centraal verzamelen van data tot en met het toepassen van business intelligence, waarbij je leert Self-service BI te ondersteunen. Zo zet je een eerste stap richting een echt datagedreven cultuur in jouw bedrijf.

De belangrijkste zaken die je tijdens deze virtuele workshop leert, zijn:

  • Het stroomlijnen van cloud analytics pipelines;
  • Het bouwen van een schaalbaar modern Datawarehouse;
  • Zorgen voor flexibiliteit ten opzichte van behoeften vanuit de business.

De laatste uren van de workshop zullen we wijden aan een hands-on training om je te helpen aan de slag te gaan met jouw eigen cloud Analytics journey. De labs zullen gericht zijn op het bouwen van een modern datawarehouse met Azure Synapse Analytics en Power BI.

Meld je nu aan voor de Microsoft Discover: Analytics in a Day workshop

De Analytics in a Day workshop vindt online plaats en wordt gegeven op dinsdag 5 oktober. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshop wordt geleid door Matthijs van der Steen, Data & Analytics Consultant bij Motion10, en Lowie Pouwels, Data & Analytics Consultant bij Motion10.

  • Wanneer: Dinsdag 5 oktober
  • Tijd: 09.00 – 13.00 uur
  • Doelgroep: Architecten, IT-professionals, ontwikkelaars, DBA’s
  • Locatie: Online, via Microsoft Teams

De eerst volgende datum van deze workshop zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt, houd onze website in gaten.