Azure & Integratie Congres 2022

08 juni 2022

Integrate the Cloud your Way

U kunt er niet meer omheen: om competitief te blijven in deze snel veranderde wereld maken organisaties steeds meer gebruik van de cloud, vaak vanuit een cloud-first strategie. De cloud brengt mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren. Concurrentievoordeel door modernisering, optimalisering en flexibilisering zijn hier enkele voorbeelden van. Het inzetten van integraties is een goede manier om snel te innoveren. Ontdek op woensdag 8 juni tijdens “Integrate the Cloud your Way” alle mogelijkheden en voordelen van integratie in de cloud.  

Wij trappen het programma af met niemand minder dan Dennis Mulder (Chief Technology Officer, Microsoft Netherlands). Hij neemt u mee in de visie van Microsoft over integratie in de cloud. Dennis van de Laar (Digital Application Innovation Specialist, Microsoft Netherlands) gaat in op de moderne applicatie architectuur in de praktijk; wat houdt Mesh Apps and Services Architecture (MASA) in, welke integratiemogelijkheden zijn er en wat kan het u opleveren? Hierna verwelkomen wij onze klant Harvest House op het podium. Middels het moderne applicatieplatform Power Platform maken zij de transitie van on-premise naar de cloud. Arjan van der Vliet (IT Manager, Harvest House) en Niels Aarts (Microsoft Power Platform Architect, Motion10) laten samen zien wat de cloud in combinatie met low-code heeft betekent voor de digitale veerkracht van Harvest House. 

Na een heerlijke lunch neemt Pascal van der Heiden (Cloud Solution Architect, Microsoft Netherlands) u mee in de opmars van hybride omgevingen. Hij gaat dieper in op het integreren en beheren van omgevingen met services die ontworpen zijn voor de hybride cloud. Merlijn Koppejan (Solution Lead, Motion10) zal inzoomen op de kracht van Agile werken met DevOps. De Goudse Verzekeringen gaan nader in op hun beweegredenen voor een cloud-first strategie. Hoe transformeert De Goudse Verzekeringen van BizTalk IaaS naar iPaaS en hoe draagt DevOps daaraan bij?  

Na al deze interessante sessies van gewaardeerde sprekers sluiten wij het programma af met een panel. Hierna is het tijd voor de netwerkborrel. 

De voertaal van het Congres is Engels. Het Congres heeft reeds plaatsgevonden en aanmelden is niet meer mogelijk.