Azure Integration event

Motion10 organiseerde op 26 juni 2016 het Azure Integration Event. Snel en wendbaar in kunnen spelen op de veranderingen in uw markt, die elkaar steeds sneller opvolgen? Een Agile IT architectuur is onmisbaar om met disruptieve innovatie om te kunnen gaan. En maakt effectieve en flexibele integratie in de keten mogelijk. De toekomst van integratie ligt in de cloud. Heeft u deze sessies moeten missen? Klik hieronder voor het verslag.

De sessies gingen onder andere in op:

• Cloud integratie en de API economy.
  • Azure App Service en Self service Integration.
  • Praktijkcase van de Hogeschool Utrecht over API management.
  • Praktijkcase Volker Wessels; hoe zet men de eerste stap richting de cloud?
  • Interactief integratiedebat.

Dit evenement vond plaats op 26 juni 2016 in “de Rotterdam” in Rotterdam.Heeft u dit helaas moeten missen?
Klik hier voor het verslag en de key learning points van het event.