Menu

Digital Supply Chains

Op 28 t/m 30 november is Motion10 als partner aanwezig bij de beurs: ICT & Logistiek 2017 in de Jaarbeurs, Utrecht. ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. 

 

Wat levert een bezoek aan deze beurs u op?

Een bezoek aan ICT & Logistiek geeft een actueel inzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar is het thema: Digital Supply Chains. Technologie en automatisering is steeds belangrijker in de logistiek. Vandaar dat Motion10 dit jaar aansluit op de ICT & Logistiekbeurs om advies te geven en mee te denken met de vraagstukken en uitdagingen die er op dit moment spelen in de logistieke markt.

Bezoek de stand van Motion10

Registreer nu

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Hoe organiseert u de synergie tussen technieken, processen en mensen? Hoe transformeert u het businessmodel van de organisatie door middel van innovatie en digitalisatie? Tijdens de beurs op 28, 29 en 30 november, gelijktijdig met Logistica, worden voorbeelden uit de praktijk gegeven, die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Tijdens ICT & Logistiek 2017 staan wij op standnummer 03.A110. Kom naar de stand voor een lekker kopje koffie en een praatje. We denken graag met u mee over een geïntegreerd dataplatform, data & analytics in de logistiek, cloudintegratie en samenwerkingsportalen. Ook geven wij gedurende deze drie dagen kennissessies over interessante onderwerpen. 

Registreer u vandaag nog.

ICT & Logistiek wordt gehouden op 28 t/m 30 november 2017 in de Jaarbeurs, Utrecht – Hal 3

Business Intelligence & Analytics een belangrijk thema tijdens ICT & Logistiek 2017

Voorraden beheren, routes plannen, strategische keuzes maken. Dit alles wordt gebaseerd op informatie, ofwel data. Business Intelligence, is een belangrijk deelthema dit jaar op ICT & Logistiek. Via inhoudelijke sessies, maar ook op de stands wordt Business Intelligence en de bijbehorende analyses uitbundig besproken. Richt u uw logistieke processen al slim in door het gebruik van data?

Schrijf u direct in