Cloud Security en Compliance: voorkomen is beter dan genezen

30 november 2020

Cloud Security en Compliance: voorkomen is beter dan genezen

Dit webinar is al geweest. Heb je het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van het webinar.

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Meer dan ooit werkt Nederland thuis en in de cloud, maar ben je daar als organisatie op voorbereid? Het werken in de cloud kent vele voordelen. Maar we moeten de uitdagingen ook niet ontkennen. Ben je je bewust van de mogelijke risico’s nu medewerkers constant online werken en informatie met elkaar en wellicht de buitenwereld delen? Heeft jouw medewerkers uitleg meegegeven wat wel of niet gedeeld mag worden en wordt er in jouw organisatie gewerkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving? Of weet je hoe je dit kan borgen?

Ieder jaar op 30 november wordt tijdens Computer Security Day stilgestaan bij computer gerelateerde beveiligingsproblemen. Zo lopen bedrijven vandaag de dag risico op een datalek, waarbij persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Maar denk ook aan vertrouwelijke informatie over jouw organisatie die in verkeerde handen valt. In de huidige situatie van werken in de cloud speelt dit een steeds grotere rol. Motion10 vindt het belangrijk om mensen bewust te maken van cloud security en compliance. Daarom organiseren wij op maandag 30 november 2020 van 14.00 uur tot 14.45 het webinar ‘Cloud Security en Compliance: voorkomen is beter dan genezen’.

Tijdens dit webinar nemen onze experts je mee op reis door de wereld van bedreigingen én kansen. Op een interactieve manier zullen Albert Hoitingh (Modern Workplace & Security Lead) en Cor Boes (Strategic Consultant) je in drie kwartier bijpraten. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Veilig in de cloud werken is niet eenvoudig, maar wél noodzakelijk. Motion10 laat je zien wat de mogelijkheden zijn en gaat graag het gesprek met je aan. Reserveer nu jouw virtuele plek!

Meer weten over de Basis op Orde aanpak van Motion10

Wil je meer weten over hoe u met de Basis op Orde aanpak van Motion10 veilig werkt in de cloud en een Microsoft 365 security baseline realiseert? Lees hier meer over de Basis op Orde aanpak of neem contact op met Albert Hoitingh, Modern Workplace & Security Lead bij Motion10 of jouw Accountmanager.

 

Webinar Cloud Security en Compliance: voorkomen is beter dan genezen gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wil je de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.