Menu

Het Moderne Woningcorporatie Dataplatform

Op donderdag 27 september 2018 is het weer tijd voor het jaarlijkse woningcorporatie-evenement: CorporatiePlein. Het evenement wordt georganiseerd door CorporatieMedia in de Expo Houten. Een mooi evenement voor woningcorporaties om te netwerken en geïnspireerd te raken door de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ook dit jaar is Motion10 met een stand aanwezig op de beurs.

Waardevolle data en processen

Elke woningcorporatie heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. In de nabije toekomst gaat sensordata daarbij ook nog een belangrijke rol spelen. Maar hoe kunnen woningcorporaties meer service verlenen met minder menselijke handelingen? Hoe zorgt u dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met huurders en ketenpartners? Hoe kunt u data die u beschikbaar heeft omzetten in betere service voor huurders? Het antwoord op die vragen ligt besloten in het veilig, snel en flexibel bieden van inzicht in data op alle niveaus van uw organisatie.

Stuurinformatie op MT-niveau

Het Moderne Woningcorporatie Dataplatform biedt stuurinformatie op MT-niveau, procesinformatie voor operationele medewerkers en veilige ontsluiting van data naar ketenpartners en huurders. En stelt woningcorporaties in staat om een data-gedreven corporatie te worden. Tijdens CorporatiePlein staan Dennis Rosenbrand, Ron Witjes en Roel Bours klaar om over het Moderne Woningcorporatie Dataplatform te praten.

Motion10 is sponsor van CorporatiePlein 2018

Motion10 is aanwezig met een stand, waar u van harte welkom bent om eens een praatje te maken met onze experts. Dennis Rosenbrand, Ron Witjes en Roel Bours staan voor u klaar. Kom langs bij Motion10 op standnummer 28.

 

Wilt u erbij zijn deze dag? Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link: https://corporatieplein.nl/nl/registratie

 

Locatie CorporatiePlein:
Expo Houten Hal 2;
Meidoornkade 24,
3992 AE Houten

Tot 27 september!

Benieuwd naar hoe het Moderne Dataplatform in de praktijk werkt? Bekijk de case van ZOwonen.

Meer weten?

'