Menu

CorporatiePlein 2019: Digitaliseren en Optimaliseren

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

Op donderdag 26 september 2019 organiseert CorporatieMedia het jaarlijkse woningcorporatie-evenement: CorporatiePlein. Het evenement wordt georganiseerd in de Expo Houten. Een mooi evenement voor woningcorporaties om te netwerken en geïnspireerd te raken door de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ook dit jaar is Motion10 met een stand aanwezig op de beurs. Het thema dit jaar is “digitaliseren en optimaliseren”.

Waardevolle data en processen

Elke woningcorporatie heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Maar hoe kunnen woningcorporaties meer service verlenen met minder menselijke handelingen?  Hoe zorgt u dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met huurders en ketenpartners? Hoe kunt u data die u beschikbaar heeft omzetten in betere service voor huurders? Het antwoord op die vragen ligt besloten in het veilig, snel en flexibel bieden van inzicht in data op alle niveaus van uw organisatie. Het antwoord is Woon365.

Woon365

Woon365 is ontstaan uit een initiatief van Mooiland, Volkshuisvesting Arnhem, Waterweg Wonen, Casade en Motion10. Het gezamenlijke model van Woon365 zorgt voor een basis-dataplatform, gebaseerd op een generiek datamodel voor corporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel. Daarnaast kunnen corporaties dashboards kosteloos met elkaar delen binnen Woon365. Hierdoor profiteren zij van elkaars kennis en innoveren samen.

Meer waarde uit uw data en stuurinformatie op alle niveau’s

Met Woon365 kunt u de data die u in diverse bronnen beschikbaar heeft omzetten in betere service voor huurders. Dit dataplatform voor woningcorporaties biedt stuurinformatie op alle niveaus. Van procesinformatie voor operationele medewerkers tot veilige ontsluiting van data naar ketenpartners, toezichthouders en huurders. Tijdens CorporatiePlein staan Fabienne Janssen, Ivo Beek en Roel Bours klaar om over de mogelijkheden van Woon365 te praten.

Benieuwd naar hoe het Moderne Dataplatform in de praktijk werkt? Bekijk het verhaal van Casade.

Meer weten?

In het kort

“Op donderdag 26 september 2019 organiseerde CorporatieMedia het jaarlijkse woningcorporatie-evenement: CorporatiePlein. Ook dit jaar was Motion10 met een stand aanwezig op de beurs.”