CorporatiePlein 2020

24 september 2020

CorporatiePlein 2020: ‘Dag van de Woningcorporatie’

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Op donderdag 24 september organiseert CorporatieMedia voor de tiende keer het jaarlijkse evenement CorporatiePlein, dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Het thema dit jaar is: ‘Dag van de Woningcorporatie’. Het evenement vindt zowel online als offline plaats. Ook dit jaar is Motion10 als kennispartner weer aanwezig om professionals uit de sector te inspireren met Woon365, hét dataplatform voor woningcorporaties.

Programma Woon365 op CorporatiePlein 2020

Tijdens CorporatiePlein 2020 staan onze experts Cor Boes en Roel Bours, zowel online als offline, klaar om al uw vragen over Woon365 te beantwoorden. Ook verzorgen zij de volgende twee kennissessies.

Woon365, de volgende stap (10:00 uur en 14:00 uur)

In 2018 presenteerde Motion10 tijdens CorporatiePlein het idee voor Woon365. Inmiddels is het een volwassen product en delen we tijdens de eerste sessie graag de, gezamenlijk met woningcorporaties die Woon365 hebben geïmplementeerd, ontwikkelde roadmap. Deze kent twee thema’s:

  • Ontsluiten van nieuwe bronnen: Woon365 is geen datawarehouse op een ERP systeem, maar een groeiend platform waar data vanuit meerdere bronnen samenkomen
  • Analyseren en voorspellen: Woon365 legt de basis voor voorspellende analyses

 

Data Quality – Datakwaliteit als standaard (10:30 uur en 15:00 uur)

Het thema datakwaliteit is de afgelopen jaren een van de grootste uitdagingen van woningcorporaties geworden. Datakwaliteit begon als functionaliteit binnen Woon365, maar is ondertussen uitgegroeid tot generieke module, inzetbaar op bestaande omgevingen bij woningcorporaties. Graag presenteren we tijdens de tweede sessie de module Data Quality.

Aanmelden

Registreer je nu gratis als bezoeker van CorporatiePlein Online, Bedrijfsvoering ICT & Innovatiebeurs voor woningcorporaties, op 24 september 2020 en ontmoet Motion10!

 

Meer over Woon365

Woon365 is ontstaan uit een initiatief van Mooiland, Volkshuisvesting Arnhem, Waterweg Wonen, Casade en Motion10. Het gezamenlijke model van Woon365 zorgt voor een basis-dataplaform, gebaseerd op een generiek datamodel voor woningcorporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel. Daarnaast kunnen zij binnen Woon365 kosteloos dashboards met elkaar delen, waardoor zij profiteren van elkaars kennis.

Benieuwd naar hoe Woon365 in de praktijk werkt? Bekijk het verhaal van Casade of lees het verhaal van Stadlander.