Event: Data Quality Conference

04 juni 2019

Het fundament voor een datagedreven organisatie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

Vindt u het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat u meer plezier hebt in werk? Op 4 juni is Motion10 als partner aanwezig bij de beurs: Data Quality Conference 2019 in de Sportcentrum Papendal.

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren zorgen ervoor dat er aanzienlijk meer data beschikbaar is binnen organisaties. Steeds meer organisaties zetten deze data in om data-gedreven te werken. Zo nemen zij beslissingen en vormen beleid op basis van meetbare feiten in plaats van op intuïtie en onderbuik gevoel. Maar hoe zorgt u dat uw datakwaliteit goed genoeg is om de juiste besluiten te nemen?

Wat levert een bezoek aan deze beurs u op?

Tijdens de Data Quality Conference is het centrale thema: Grip, inzicht en controle op datakwaliteit. De centrale vraag tijdens dit evenement: Hoe waarborg je dat data op basis waarvan besluiten worden genomen kwalitatief hoogwaardig is?

Bezoek de stand van Motion10

Tijdens het evenement kunt u verschillende sessies bezoeken. In deze break-outsessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en inzichten. Onze eigen Oscar Zonneveld geeft ook een interactieve sessie. Deze break-outsessie behandelt de verschillende vormen van datakwaliteit. Denk aan de kwaliteit van masterdata, metadata, transactionele data en reference data. Op basis van deze vormen worden veel voorkomende problemen onderkend en hoe er in de praktijk (veelval) op wordt geacteerd. Ook is Motion10 aanwezig op het netwerkplein voor een goed gesprek. Onze experts op het gebied van data en datakwaliteit vertellen u graag meer! We nodigen u graag uit. Gebruik onze relatiecode voor gratis toegang: 38SKKQJ8

Nu inschrijven

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Centraal in het data-gedreven werken als organisatie is het afspreken van definities van waarden. Met stakeholders die eigenaar zijn van de processen waarin die data gebruikt wordt. Het bewustzijn rondom datakwaliteit moet ingebed zijn in de cultuur van uw organisatie. Het is van fundamenteel belang dat u eenduidige definities vastlegt en hanteert. En dat u de kwaliteit van uw data continu monitort; met handmatige én geautomatiseerde processen. Lees deze blog over eenduidige definities en master data management. Tijdens de beurs op 4 juni, worden voorbeelden uit de praktijk gegeven, die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Reserveer een plekje voor uzelf via deze link.

Data Quality Conference is op 4 juni 2019 in het Sportcentrum Papendal, Arnhem. Georganiseerd door Heliview.

Wat levert een bezoek aan deze beurs u op?

  • Een datagedreven manier van werken.
  • Een flexibel dataplatform dat het mogelijk maakt om data te verzamelen, aan elkaar te koppelen en te analyseren.
  • Master data management, zorgen voor schone data en voor one version of the truth: iets dat onontbeerlijk is voor data-gedreven besluitvorming.
  • Een proces voor het verbeteren en borgen van de kwaliteit van data.

We nodigen u graag uit. Gebruik onze relatiecode voor gratis toegang tot het evenement: 38SKKQJ8

Schrijf u direct in

Data Quality Conference gemist?

Klik hieronder voor een impressie van dit evenement.

Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Goede datakwaliteit is essentieel om data-gedreven te zijn. Data is de belangrijkste asset binnen je organisatie.”

Lees verder

Data & AI