Menu

Workshop gericht op de datavolwassenheid van jouw organisatie

Om organisaties te helpen om de volgende technische stap te maken in het Data-gedreven werken en denken, ontwikkelde Motion10 samen met Microsoft de Modernize Databases in a Day workshop. Dit is een workshop gericht op de specifieke behoefte in jouw organisatie. De workshop vindt plaats op 8 april bij Microsoft in Amsterdam.

Inhoud workshop

Steeds meer organisaties moderniseren hun applicatie-landschap en datacenters naar de Cloud. Hoe creëer jij als database-professional end-to-end overzichten van Cloud Database technologieën, architectuur opties, migratie tools en kosten en baten overwegingen

Locatie
Microsoft, Amsterdam
Evert van de Beekstraak 365
1118 CZ, Schiphol

 

 

Modernize Databases in a Day Workshop

Modernize Databases in a Day Workshop resulteert in concrete voorstellen voor verbeteringen en een roadmap voor de transitie van een on premise Database naar een cloud Database. Zo zie je direct of er geïnvesteerd moet worden in technologie of juist in architectuur of strategie. De roadmap zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de rest van de stappen die je moet nemen om steeds meer Data-gedreven te gaan werken en denken. 

Meer weten of direct aan de slag? 

Wil jij ook meer waarde uit je data halen? Schrijf je hieronder in voor de Modernize Databases in a Day Workshop op 8 april.