Workshop gericht op de datavolwassenheid van jouw organisatie

Om organisaties te helpen om de volgende technische stap te maken in het datagedreven werken en denken, organiseert Motion10 samen met Microsoft de Azure Immersion Workshop: Data Modernization. Dit is een workshop gericht op de specifieke behoefte in uw organisatie. De workshop vindt online OF fysiek plaats op dinsdag 23 november van 09.00 tot 13.00 uur.

De stap naar de (hybride) cloud

Steeds meer organisaties moderniseren hun applicatie-landschap en datacenters, waarbij ze veelal de stap naar de Cloud of hybride Cloud zetten. Maar dat kan nogal een uitdaging zijn.

Hoe creëert u als database-professional een volledig overzicht van beschikbare Cloud Database technologieën, architectuur-opties en migratie-tools? Hoe houdt u de kosten en baten overwegingen overzichtelijk? Wat is voor uw organisatie de eerste stap en wat zou de volgende stap kunnen zijn?

Om u deze vragen te helpen beantwoorden organiseren Microsoft en Motion10 de Data Modernization workshop.

 

 

 

Roadmap voor Database Modernization in een halve dag?

Data Modernization workshop

De Data Modernization workshop resulteert in concrete voorstellen voor verbeteringen en inzichten ten bate van uw roadmap voor de transitie van een on premise Database naar een (hybride) cloud Database. Zo heeft u bijvoorbeeld direct inzicht of er eerst geïnvesteerd moet worden in technologie of juist in architectuur en strategie. Dit zorgt ervoor dat u inzicht heeft in de rest van de stappen die u moet nemen om steeds meer datagedreven te gaan werken en denken. De workshop is onder andere interessant voor IT-professionals, ontwikkelaars, DBA’s en architecten. 

Meer weten of direct aan de slag? 

De Data Modernization workshop vindt online of fysiek plaats op dinsdag 23 november van 09.00 tot 13.00 uur. Meer informatie en aanmeldlink volgt snel.