Roundtable Dinner – De toekomst is NU

01 november 2022

De toekomst is NU - Innoveren mét lef

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.

We willen het allemaal: groei, digitalisering en efficiency. Als CIO of IT Manager jouw taak om dit te bewerkstelligen en jouw organisatie strategisch vooruit te helpen. Maar hoe bereikt je dit anno 2022 gezien de complexiteit van bedrijfsprocessen, snelheid van technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt? Om resultaat te behalen geloven wij dat innoveren mét lef nodig is!

Je realiseert zich dat technologie hard nodig is om groei te generen en de krapte op de arbeidsmarkt tegen te gaan. De mogelijkheden met bijvoorbeeld low code en Artificial Intelligence (AI) zijn populair en eindeloos. Maar technologie staat niet op zichzelf. Wat wordt de rol van de mens? Moet, zoals Gartner beweert, ‘Everybody a Designer’ zijn? En hoe voorkomt je kwetsbaarheden?

Op dinsdag 1 november zal Menno Lanting (dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap) met zijn nuchtere kijk op transformatie een heldere route naar innovatie schetsen. Dit doet hij aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Hij zal je laten zien hoe u zowel technologie als de mens het beste kan inzetten om het juiste te automatiseren en het beste talent te vinden!

Vervolgens leidt Motion10 een viertal stellingen in om met elkaar te kunnen discussiëren over de volgende thema’s:

  • Artificial Intelligence (AI)
  • The War for Talent
  • Design Thinking
  • Security

Per stelling krijg je de mogelijkheid om tijdens het diner met jouw peers in gesprek te gaan en met elkaar ervaringen en ideeën uit te wisselen. Kennisdelen en netwerken staat centraal. Ontdek en kom tot nieuwe inzichten wat NU moet gebeuren om de digitale transformatie werkelijk te doen slagen!

Waarom deelnemen?
Inspiratie & innovatie, blik op de toekomst én praktische handvatten, ontmoeten & netwerken met peers.

Waarom nodigen wij je uit voor deze Roundtable Dinner?
De Roundtable Dinner is bedoeld voor een exclusieve groep vakgenoten (C- level en IT Management).

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 1 november | Tijd: 17:00 – 21:00 uur | Locatie: RDM Next, Playground for Pioneers

Over Menno Lanting
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Menno spreekt over: innovatie, disruptie, technologie en digitale transformatie. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers.