Menu

Wat is de toekomst van BizTalk?

Heeft BizTalk nog een toekomst? En moet ik er nog in investeren? Het is op dit moment een vraag bij organisaties die gebruik maken van deze integratiesoftware. Ook omdat het voor organisaties steeds aantrekkelijker wordt om grote delen van het applicatielandschap naar de cloud te verplaatsen en te moderniseren. 

Op 11 juni 2018 organiseert Motion10 het evenement: “De toekomst van BizTalk”. Tijdens dit evenement krijgt u meer te horen over de visie van Microsoft op BizTalk. We hebben een aantal interessante sprekers op het het programma staan. Jon Fancey van Microsoft komt speciaal over uit Amerika om u meer te vertellen over de roadmap van Microsoft m.b.t. BizTalk Server en de transitie naar de cloud. Gijs in ’t Veld, CTO bij Motion10 vertelt u meer over de transitie naar de cloud, in relatie tot Gartner. En als kers op de taart delen Ferdinand Kuiper en Roland Currie, van De Goudse Verzekeringen, hun ervaringen met het naar de cloud brengen van BizTalk Server. Wat waren de uitdagingen en de succesfactoren van deze keuze?

Event: de Toekomst van BizTalk gemist?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Vandaag geven wij samen met Microsoft antwoord op de BizTalk vraagstukken van de toekomst.”