De digitale transformatie is onvermijdelijk!

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. 

Vindt u het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat u meer plezier hebt in het werk? De digitale transformatie zal aan geen enkele sector voorbijgaan, ook niet aan de corporatiesector. Op 23 mei 2019 is Motion10 als partner aanwezig bij het Digital Event: Werken met digitalisering, georganiseerd door CorporatieNL en GemeenteNL.

De digitale transformatie is onvermijdelijk en maakt interne processen leuker, beter en zinvoller. Het werk wordt nu eenmaal steeds digitaler, of u het nu wilt of niet. Het Digital Event staat dit jaar volledig in het teken van ‘werken met digitalisering’ en helpt u om te functioneren in een voortdurend veranderende omgeving.

Bezoek de stand en de sessie van Motion10

Tijdens het evenement zijn er verschillende sessies die u de belangrijkste handvatten meegeven. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in een thema of nieuwe ontwikkeling. Hier kunt u ook al uw ‘hoe’-vragen stellen aan de kennis- en innovatiepartners. Ook Motion10 geeft een ook een interactieve sessie. Wij vertellen u meer over Woon365 én Adoptie & Change. Trajecten rondom digitale transformatie lopen vaak vast op adoptie; de omarming van nieuwe tools door de organisatie. Dat betekent dat investeringen niet ten volste benut worden. Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe tools en werkwijzen breed omarmd worden door uw collega’s?

Nu inschrijven

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Vind je het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat je meer plezier hebt in je werk? De digitale transformatie zal aan geen enkele sector voorbijgaan, ook niet aan de corporatiesector. Alle ontwikkelingen zijn relevant om processen efficiënter te maken, om waardevermeerdering te realiseren, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en om de huurder nog tevredener te maken. Ze hebben een grote invloed op het functioneren van de corporaties. Hierdoor is het noodzakelijk om jouw vaardigheden aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Digital Event: Werken met digitalisering wordt georganiseerd op 23 mei 2019 in het Theater Gooiland in Hilversum.

Wat levert een bezoek aan deze beurs u op?

 

  • U heeft meer kennis van de huidige en de toekomstige digitale ontwikkelingen, die van toepassing zijn op uw werk;
  • Weet u welke impact het heeft op uw werk en hoe u hiermee om kunt gaan;
  • Weet u welke digitale vaardigheden u nodig hebt om uw werk goed te kunnen blijven doen;
  • Begrijpt u hoe u kunt groeien richting een digitale corporatie, maar ook hoe u uw niet-digitale huurders en collega’s meekrijgt in die verandering;
  • Heeft u concrete handvatten om meer/beter samen te werken met andere corporaties maar ook met gemeenten, zodat u gezamenlijk mee kunt gaan in de digitale ontwikkelingen die leiden tot effectievere en efficiëntere processen (zoals het delen van data).
Schrijf u direct in