Outlook als ingang voor uw digitale samenwerkingsomgeving

Al jaren wordt SharePoint en/of Office 365 ingezet bij organisaties; vaak als DMS, als samenwerkingsomgeving of als intranet. Eén van de redenen was om alle documenten, dossiers en/of zaken op één plek op te slaan en te beheren. Gelukt? Of niet? Helaas is deze situatie bij veel organisaties nog steeds een utopie. SharePoint/Office 365 is namelijk wel geïmplementeerd, maar de documenten staan nog steeds op zowel netwerkschijven, de Outlook-inbox en met enig geluk ook in SharePoint. Wat is volgens u de reden?

Hoe kunt u ervoor gaan zorgen dat de gehele organisatie eenvoudig en uniform digitaal gaat samenwerken, op de juiste manier? Door de gebruikers met één interface te laten werken. Motion10 zet hiervoor Repstor in: een add-on tool, dat ervoor zorgt dat medewerkers maar één interface gebruiken. En dat is Outlook. Makkelijk toch?

Webinar Eenvoudig digitaal samenwerken gemist?

Dit Webinar heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Outlook als ingang voor uw digitale samenwerkingsomgeving”