Menu

Outlook als ingang voor uw digitale samenwerkingsomgeving

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Al jaren wordt SharePoint en/of Office 365 ingezet bij organisaties; vaak als DMS, als samenwerkingsomgeving of als intranet. Eén van de redenen was om alle documenten, dossiers en/of zaken op één plek op te slaan en te beheren. Gelukt? Of niet? Helaas is deze situatie bij veel organisaties nog steeds een utopie. SharePoint/Office 365 is namelijk wel geïmplementeerd, maar de documenten staan nog steeds op zowel netwerkschijven, de Outlook-inbox en met enig geluk ook in SharePoint. Wat is volgens u de reden?

Hoe kunt u ervoor gaan zorgen dat de gehele organisatie eenvoudig en uniform digitaal gaat samenwerken, op de juiste manier? Door de gebruikers met één interface te laten werken. Motion10 zet hiervoor Repstor in: een add-on tool, dat ervoor zorgt dat medewerkers maar één interface gebruiken. En dat is Outlook. Makkelijk toch?

Webinar Eenvoudig digitaal samenwerken gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.