Event: Cloud Revolution Azure & Outsystems

18 april 2019

Flexibel en snel digitaal transformeren

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

U wilt uw cloud- of hybride Microsoft-gebaseerde IT-landschap aanvullen met de mogelijkheid om supersnel nieuwe applicaties te ontwikkelen. Dan is Outsystems voor u waarschijnlijk de beste keuze. Maar waarom? Als aanvulling op het webinar Cloud Revolution: Azure & Outsystems, organiseert Motion10 een evenement op 18 april 2019 in Rotterdam. Hier leert u meer over het waarom en het hoe van de combinatie tussen Azure en OutSystems.

Tijdens het webinar op 7 februari leerde u meer over hoe u uw cloud transitie met Azure en OutSystems kunt versnellen. Het evenement op 18 april is een verdiepingsslag en geeft u inzicht in de praktische stappen die u kunt zetten om aan de slag te gaan.

Het low code platform OutSystems stelt organisaties in staat om snel en effectief applicaties, apps, websites e.d. uit te rollen. Omdat met deze manier van software ontwikkelen een hoge productiviteitsgraad kan worden behaald. Tijdens het evenement ontvangt u waardevolle, praktische tips en tricks van experts van Outsystems en Motion10. Tevens behandelen we een business case van één van onze klanten. U wilt dit evenement niet missen!

Wilt u weten hoe u met Microsoft Azure en OutSystems aan de slag kunt om uw cloud-transitie te versnellen? Meld u dan nu aan voor het evenement op 18 april 2019 van 14.00 tot 18.00 uur in Rotterdam.

De cloud transitie versnellen

De digitale transformatie staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Vaak willen ze wel snel innoveren, maar weten ze niet hoe zij de digitale transformatie kunnen bewerkstelligen. Visie, en ook budget zijn vaak onderdelen waar nog weinig van op papier staat. En, in realiteit gebruiken organisaties ruim 70% van hun budget om bestaande legacy-applicaties te onderhouden. Dat zorgt ervoor dat innovatie op dit gebied lastig te doen is.

Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems development met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

Programma

Het programma is van 14.00 tot 18.00 uur. We hebben de volgende sessies voor u klaar staan:

  • Keynote van Harmen Hoogwout, Regional Sales Director OutSystems
  • Architectuur van de combinatie Azure & OutSystems: waarom zou je Azure Services in je OutSystems applicaties gebruiken en vice versa;
  • Plan van Aanpak voor het opnieuw opbouwen van legacy Core Applicaties in OutSystems;
  • Flexibel, snel, en gecontroleerd uw applicatielandschap vernieuwen #hoedan;
  • Welke zaken u op orde moet hebben om uw organisatie klaar te maken voor low code platformen;
  • Marco Muishout, Global Architecture & Engineering manager bij Stolt-Nielsen vertelt over zijn ervaringen met OutSystems;

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Voor alle management functies die te maken hebben met IT, voor Enterprise en Solution architecten.

Kom naar het evenement als u meer wilt weten over het versnellen van de transitie naar de cloud, hoe u dit praktisch zelf kunt toepassen en welke voordelen het heeft voor uw organisatie. Laat u inspireren en motiveren op 18 april in Rotterdam.

Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam