Menu

Hoe cloud transitie en een data- en integratiehub u helpen om wendbaar en flexibel te worden.

18 juni 2019 organiseert Motion10 het tweede Cloud series evenement: Integratie + data = Power! Hoe zet u een goede cloud gebaseerde data- en integratie hub op, zodat u optimaal in een modern digitaal ecosystreem kan fungeren en uw klanten écht toegevoegde waarde biedt? En wat is de “sweet spot” tussen data en integratie? Wanneer zorgen zij voor wendbaarheid en flexibiliteit? We vertellen u graag meer over de gecombineerde kracht van data en (cloud-)integratie. Mis de inzichten niet en schrijf u vandaag nog in.

De middag staat in het teken van data, de transitie naar de cloud en digitale transformatie. We bespreken hoe u slimme data- en integratie toepassingen in kunt zetten om optimaal gebruik te maken van de data binnen en buiten uw bedrijf, om zo een echt grenzeloos ecosysteem te kunnen bouwen. En hoe kan zo’n digitale ecosysteem uw klanten maximale service bieden? Tevens kunt u leren van bedrijven als KPMG en Fugro, die hun verhaal met u delen.

De onderwerpen die we behandelen tijdens Cloud series: Integratie + data = Power:

  • Wat is de “sweet spot” tussen data en integratie?
  • Hoe kunt u smart data and integration hub inzetten zodat deze voor u werkt?
  • Faciliteer een goede digitaal ecosysteem, zodat klanten echt toegevoegde waarde ervaren;
  • Data als enabler van digitale transformatie en ecosystemen. Arjan Vreeke van KPMG vertelt meer over hoe je de cloud journey programmatisch aanpakt.
  • Giovanni Vierling (Fugro) verteld meer over de transformatie van Fugro naar databedrijf: de journey in praktijk
  • En tot slot, Bart Rietdijk van het Van Gogh Museum in Amsterdam vertelt over hun visie op datagedreven werken en het belang van een data- en integratiehub.

Programma

Het programma is van 14.00 tot 18.00 uur. Na het plenaire programma kunt u nog napraten tijdens de netwerkborrel. Uiteraard met prachtig uitzicht op Rotterdam.

Meer informatie?

Ter voorbereiding op dit evenement, download u de whitepaper “Integratie als hefboom voor cloudtransitie”  en “de data-gedreven organisatie”“. U kunt ook deze pagina bekijken om meer te weten te komen over de digitale transformatie in lijn brengen met uw strategische doelen.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Het evenement is interessant voor alle managementfuncties die te maken hebben met cloudintegratie, transitie naar de cloud en datamangement. Functies zoals IT management, Solution- en Enterprise-architecten. Schrijf u in en mis deze inzichten niet!

Wilt u meer weten over de kracht van (cloud)integratie en data en wat u kunt doen om een goed digitaal ecosysteem op te zetten, schrijf u in voor dit evenement. Laat u inspireren op 18 juni in Rotterdam.

Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam

'