Hoe creƫer je een data-gedreven organisatie?

In samenwerking met Corponet organiseert CorporatieNL op 13 november het Digital Event 2018 met als belangrijkste thema: ‘Data moet je delen’. Motion10 is aanwezig als Kennispartner en zal twee sessies verzorgen. Meld u hier aan als u meer wilt weten over wat Data & Analytics kan opleveren voor uw corporatie of lokale overheidsorganisatie.

Hoe zorgt u dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met huurders/burgers en ketenpartners? Hoe kunt u data die u beschikbaar heeft omzetten in betere service? Het antwoord op die vragen ligt besloten in het veilig, snel en flexibel bieden van inzicht in data op alle niveaus van uw organisatie.

Event: Data moet je delen
Het Event Data moet je delen gaat in op de belangrijkste ontwikkelingen in de sectoren woningcorporatie en lokale overheden, rond het delen en analyseren van data. Doel van het event is om bestuurders, managers en medewerkers inhoud en achtergrond te leveren voor het Informatiebeleid voor de komende jaren.

Motion10 aanwezig als Kennispartner

Motion10 is aanwezig als partner tijdens dit event, en zal dan ook twee sessies verzorgen. Tijdens onze sessies komt u meer te weten over wat Data & Analytics voor uw organisatie op kan leveren. U leert daarnaast meer over ons Dataplatform voor Woningcorporaties, dat ontwikkeld wordt in samenwerking met vier woningcorporaties.

Zien we u daar?

Tijdens deze beurs kunt u kennis maken met onze experts: Ron Witjes, Dennis Rosenbrand, Roel Bours en Michel Hankel. Nog niet aangemeld? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Het event vindt plaats op 13 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Inschrijven doet u op de website van CorporatieNL.