Menu

Digitale innovatie in dienst van de burger

Hoe kunnen lokale overheidsorganisaties, zoals gemeentes en waterschappen, betere service verlenen aan burgers, in een steeds veranderende maatschappij? Hoe zorgen zij dat informatie makkelijk gedeeld wordt met burgers/klanten en ketenpartners? Het antwoord op die vragen ligt besloten in het veilig, snel en flexibel bieden van inzicht in data op alle niveaus van uw organisatie.

Om lokale overheidsorganisaties rondom deze vraagstukken te inspireren en op weg te helpen, organiseert Motion10 een drietal online evenementen.

 

Drie evenementen rondom innovatie voor lokale overheid

Om lokale overheidsorganisaties zoals gemeentes en waterschappen rond deze vraagstukken te inspireren en op weg te helpen, organiseert Motion10 een drietal evenementen. De focus tijdens deze evenementen zal achtereenvolgens liggen op:

 

Sneller innoveren met Microsoft Power Apps.
De Digitale Werkplek.
3 De Data-gedreven Organisatie.

De thema's

De drie evenementen zijn opgebouwd uit een sessie over de problematiek in de sector, een case study, een sessie rond de toekomstvisie van Microsoft en een paneldiscussie. Tijd: 15:00 tot 16:30 uur.

Lees hieronder meer over de afzonderlijke evenementen en schrijf u direct in:

De Organisatie van de Toekomst: Sneller innoveren met Microsoft Power Apps – 23 april

Met Microsoft Power Apps stelt u iedereen in uw organisatie in staat om werk van hun innovatieve ideeën te maken en de eigen processen te verbeteren. Maar hoe kunt u de snelheid en flexibiliteit van dit Low code platform op een veilige en gestructureerde manier ontsluiten?

Tijdens dit event kunt u uzelf verrijken met inzichten vanuit een case en laten inlichten over en inspireren door de toekomstvisie van Microsoft op dit gebied. Meld u nu aan voor dit evenement op 23 april van 15:00 tot 16:30 uur.

De Organisatie van de Toekomst: De Digitale Werkplek – 30 april

Lokale overheden willen graag beter en intelligenter samenwerken, zowel intern als extern. Dat wordt tegelijkertijd ingegeven door een interne behoefte, een vraag vanuit de burger en andere externe partijen, maar ook door een push vanuit ontwikkelingen in de technologie en wet- en regelgeving.

Hoe gaat Gemeente Den Haag hier bijvoorbeeld mee om, en wat is de visie van Microsoft op de digitale werkplek voor lokale overheden? Meld u nu aan voor dit event op 30 april van 15:00 tot 16:30 uur en mis deze inzichten niet.

De Organisatie van de Toekomst: De Data-gedreven Organisatie – 7 mei

Data-gedreven werken brengt enorme voordelen met zich mee. Zo kun je de enorme hoeveelheid data die je als Lokale Overheid beschikbaar hebt inzetten om de interne besluitvorming te ondersteunen en om de dienstverlening aan burgers te verbeteren. Maar hoe bereik je dat?

Daarvoor moeten we kijken naar veel meer dan alleen de technische oplossing. Put inspiratie, kennis en inzichten uit een praktijkcase en de toekomstvisie van Microsoft en meld u nu aan voor dit event op 7 mei van 15:00 tot 16:30 uur.