Online Event: Microsoft PowerApps in de Logistiek

06 april 2020

Scenario’s en cases voor razendsnelle innovatie met PowerApps

Dit online event is al geweest. Heeft u dit event gemist? Download onderaan de pagina de opnamens van het online event.

Met Microsoft PowerApps stelt u iedereen in uw organisatie in staat om werk van hun innovatieve ideeën te maken en de eigen processen te verbeteren. Om u te inspireren rondom de mogelijkheden van Microsoft Low code development voor in de logistiek, organiseert Motion10 in samenwerking met Microsoft een virtuele ochtendsessie op maandag 6 april 2020, live vanuit de studio van Microsoft te Amsterdam. U kunt zich nu alvast aanmelden.

Met Microsoft PowerApps stelt u iedereen in uw organisatie in staat om snel innovatieve apps te ontwikkelen met intuïtieve drag-and-drop functionaliteit, om zo snel business value te creëren. Verbind de Apps in één klik met uw data om altijd te acteren op basis van de nieuwste inzichten, zonder in te boeten op veiligheid en compliance.

De business value van Low code voor de logistieke sector

Tijdens deze Online Event: PowerApps in de Logistiek leert u meer over de toekomst van Microsoft Low code platform PowerApps en ziet u hoe u direct aan de slag kunt. Daarnaast krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden van het Microsoft Platform en toepassingen ervan in de praktijk.

Wat kunt u verwachten van het programma?

  • Business Case Scenario’s met Microsoft Power Platform en hoe dat iedereen in een logistieke organisatie in staat stelt bij te dragen aan de digitale transformatie.
  • Nieuwe functionaliteiten zoals de mogelijkheid om overal virtual agents in te voegen, het opleveren van een end-to-end automation oplossing en het ontsluiten van nieuwe Low code en No code AI scenario’s.
  • Best practices die u helpen om ervoor te zorgen dat implementaties van Low code succesvol zijn en dat de productiviteit van gebruikers van het platform hoog blijft.

Microsoft PowerApps in de Logistiek: het programma

Het virtueel event Microsoft PowerApps in de Logistiek wordt gehouden op maandag 6 april 2020, live vanuit de studio van Microsoft te Schiphol, in Amsterdam. Het event duurt tot 12:00 uur.

Programma:

09:30 10:00 Virtuele inloop
10:00 10:30 Introductie van het Power Platform door Microsoft (Niels Roos)
10:45 11:30 Business Case Scenario’s met het Power Platform (Eric van Waas)
11:30 12:00 Vragenronde

Het Online Event: Microsoft PowerApps in de Logistiek gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.