Menu

The #1 event for Business Innovation

NextStep Outsystems wordt op 29 en 30 oktober georganiseerd in de RAI Amsterdam. Motion10 is trots om te vertellen dat we als Platinum partner aanwezig zijn bij dit evenement. NextStep OutSystems is hét jaarlijkse evenement voor geïnteresseerden en professionals in OutSystems en Low-code. Samen met ruim 2000 business- en IT-professionals kunt u kennis opdoen over innovatie, disruptief denken en technologie. Onderwerpen als AI, IoT en Blockchain passeren de revue. 

Tijdens het evenement kunt u interessante presentaties bezoeken van o.a. John Rymer, Vice President bij Forrester en Paulo Rosado, CEO bij OutSystems. Of u kunt een demo-sessie bezoeken om écht geïnspireerd te raken. Het congres richt zich op innovatie in combinatie met het Low-code platform OutSystems. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Waar wordt NextStep OutSystems gehouden?

Locatie

Het congres NextStep OutSystems vindt op 29 en 30 oktober 2019 plaats in de RAI Amsterdam.

De adresgegevens van de locatie zijn:

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Meer informatie en registeren voor dit evenement?

Klik hier voor meer informatie.

Advanced services, security and reliability – fast and flexible interfacing.

Low Code development brengt uw innovatievermogen in een stroomversnelling. Maar hoe combineert u die snelheid en agility met veiligheid en structuur? Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Kom dan even langs bij de stand voor een kop koffie. Onze OutSystems-specialisten maken tijd voor u vrij om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Congresdoelgroep

Het congres richt zich op directie, managers en senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van Low-code. Wilt u nu al meer weten over Low-code? Bekijk dan deze website over Low-code: www.lowcode-azure.nl

Bezoek het evenement en kom langs bij de stand van Motion10

Registreer nu
'