Menu

Vrouwen inspireren vrouwen

De wereld van IT verandert snel. Door de manier waarop de wereld verandert zijn er meer typisch vrouwelijke waarden en vaardigheden benodigd. Motion10 zet zich in voor meer diversiteit in de sector en verder in het bedrijfsleven. Met vrouwen die vrouwen inspireren, door hun ervaringen en inzichten in de ICT en leiderschap te delen. En met een speciaal event rondom Women in Tech & Leadership, op 26 mei.

Doordat het tempo van vernieuwing en verandering in de IT-sector continu versnelt, verschuift de focus in het werkveld. Het gaat steeds meer om het helpen en begeleiden van mensen en organisaties bij het halen van de meeste meerwaarde uit die nieuwe technologie. Dat betekent dat zaken als verandermanagement, communicatie, empathie en het verbinden van mensen steeds belangrijker worden. Typisch vrouwelijke waarden.

Event: Women, IT & Leadership

Informatietechnologie is de toekomst, en vrouwen hebben de toekomst. Of eigenlijk; de juiste balans tussen vrouwen en mannen, die zorgt voor de mogelijkheid tot het creëren van het nieuwe leiderschap dat we in de toekomst nodig hebben. Speciaal voor vrouwen, en om elkaar te helpen en te inspireren, organiseert motion10 het event “Women, IT & Leadership” op 26 mei. Schrijf je hier direct in en zorg dat je dit niet mist!

Programma:

12.00 uur                       Ontvangst & High tea.

13.00 uur                       Madelein Smit: Women & IT.

14.10 uur                       Simone Noordegraaf: Woman & Leadership.

15.25 uur                       Workshop: Women in Style.

16.30 uur                       Panel – Live via Instagram.

17.00 uur                       Borrel.

Laat je alvast inspireren

Voor #WomanInMotion interviewden we eerder enkele vrouwen die het aangedurfd hebben de wereld van de ICT te betreden. Hoe is het om als vrouw in de ICT te werken? Wat zou je andere vrouwen aanraden? Op de website van Motion10 – en op de werken-bij site – zijn verschillende artikelen te vinden, waarin een (young) professional, afstudeerder of stagiaire haar ervaringen deelt.

Zien we je op 26 mei?