Event: Woon365 Roadshow

28 mei 2019

Op weg naar een data-gedreven toekomst

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

Het standaard dataplatform Woon365 is een initiatief van woningcorporaties Mooiland, WaterWeg Wonen, Volkshuisvesting Arnhem, Casade en IT-consultancybedrijf Motion10. Op 28 mei en 6 juni organiseert Motion10 de Woon365 Roadshow bij één van de woningcorporaties van het Woon365-consortium. Tijdens dit event vertellen de aangesloten corporaties u meer over het data-gedreven werken en over Woon365.

Woon365 is een gezamenlijk dataplatform-model voor woningcorporaties, ontstaan vanuit de sector zelf. Het gezamenlijke model zorgt voor een basis-dataplatform, gebaseerd op een generiek datamodel voor corporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel.

Daarnaast kunnen woningcorporaties dashboards kosteloos met elkaar delen binnen Woon365, waardoor ze van elkaars kennis en innovatie kunnen profiteren.

Op 28 mei en 6 juni van 9:00 tot 13:00 uur, organiseert Motion10 de Woon365 Roadshow bij één van de woningcorporaties van het Woon365-consortium. We komen naar u toe in:

  • Waalwijk, bij woningcorporatie Casade;
  • Arnhem, bij Volkshuisvesting Arnhem.

Deze woningcorporaties stellen hun locatie beschikbaar om u meer te vertellen over data-gedreven werken en over hun ervaringen met Woon365.

Het evenement is interessant voor alle managementfuncties die te maken hebben met Informatievoorziening binnen een woningcorporatie. Zoals: Informatiemanager/ Manager I&A, IT management, Adviseur ICT / I&A en Controller.

Raad en daad tijdens de Woon365 Roadshow

Tijdens deze inspirerende en informatieve ochtend, behandelen we de uitdagingen op het gebied van digitalisering en informatisering binnen de woningcorporaties. Het programma is van 9:00 tot 13:00 uur, inclusief lunch. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Woon365: Het ontstaan, het product en de toekomst.
  • Wat betekent Woon365 voor jullie als organisatie?
  • Een 360 graden beeld van woning en huurder: 365 dagen per jaar? Zo kunt u het realiseren.
  • Hoe u data-gedreven kunt werken en samen met andere woningcorporaties kunt innoveren.
  • De woningcorporatie waar u te gast bent, vertelt wat over de mindset die benodigd is om data-gedreven te kunnen werken, de voordelen van Woon365 en hoe u samen verder kunt innoveren.

Voor meer informatie over Woon365, kunt u kijken op onze website: www.woon365.nl. Of Download de trend paper “De toekomst van wonen”.

Direct meer praktisch aan de slag? Vraag een demo aan (waarbij u kunt zien en ervaren hoe Woon365 werkt).

Zien we u ook terug op onze Woon365 Roadshow? Meld u hieronder direct aan op een locatie bij u in de buurt.

Heeft u de Woon365 roadshow gemist?

Klik hieronder voor een impressie van dit evenement.

Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Woon365 is een initiatief van woningcorporaties Mooiland, WaterWeg Wonen, Volkshuisvesting Arnhem, Casade en IT-consultancybedrijf Motion10.”