Identity Management en security, .NET Core en API Management

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Op 22 april 2017 is het weer tijd voor de Global Azure Bootcamp. Een evenement waar specialisten en professionals bij elkaar komen om kennis en ervaring te delen én op te doen over Azure en Cloud Computing. Het leuke is: professionals over de hele wereld zijn deze dag bijeen om over hun passie te praten. Motion10 is ook één van de locaties waar jij mee kunt doen met de Global Azure Bootcamp.

De onderwerpen die wij behandelen:

• Identity Management met Azure Active Directory
  • .NET Core
  • Row level security in Azure SQL Server
  • Visual Studio 2017
  • API management

Het praktijkonderdeel vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben we korte theorie-sessies en kan je daarna lekker zelf aan de knoppen zitten. We behandelen praktijkscenario’s die je direct kunt herkennen en toepassen bij de klant.

Programma 22 april 2017

• 09:30 tot 09:45 uur   Welkom en introductie – Gijs in ’t Veld
  • 09:45 tot 10:45 uur   Identity Management met Azure Active Directory – Bobby Bregman
  • 10:45 tot 12:00 uur   Veilig opslaan van data – Jesse Gorter
  • 12:00 tot 12:30 uur   Quiz, let’s put your knowledge to the test! (Uiteraard met beloning)
  • 12:30 tot 13:00 uur   Let’s eat! Lunchtime
  • 13:00 tot 14:20 uur   Ontsluiten van data – Maik van der Gaag
  • 14:30 tot 15:50 uur   API Management – Tomasso Groenendijk
  • 15:50 tot 16:00 uur   Afsluiting

Wanneer je aan de Azure Global Bootcamp 2017 wilt deelnemen moet je in bezit zijn van een laptop waarop de volgende zaken zijn geïnstalleerd:

Kennis delen

Motion10 is ervan overtuigd dat kennis groeit naarmate je die deelt. Daarom investeren we in het delen van kennis, binnen en buiten onze organisatie. Tijdens de lunch en de borrel is er een goede gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers. En om ons kantoor te bekijken.

Schrijf je nu in voor de Global Azure Bootcamp bij Motion10 in Rotterdam (het is echt het mooiste plekje van Rotterdam).

[gravityform id=”5″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]