Menu

De eerste stap naar een data-gedreven organisatie

Een geïntegreerd dataplatform zorgt ervoor dat u als organisatie wendbaar en flexibel kunt opereren. Een data-gedreven organisatie kan razendsnel inspelen op veranderende behoeften, wensen en gedrag van de klant.

De cloud is een goed hulpmiddel om uw organisatie wendbaar en flexibel te maken. Applicaties en architecturen in de cloud zijn immers meer flexibel dan on premises; u betaalt voor hetgeen u gebruikt, u heeft altijd de laatste functionaliteit en beveiliging tot uw beschikking en alles is vrijwel oneindig schaalbaar. Een cloud of hybride dataplatform is daarmee ook bij uitstek de plek om uw data op te slaan en te analyseren.

Op 17 november 2016 organiseerde Motion10 een evenement over dit specifieke onderwerp: het dataplatform, de eerste stap naar een data-gedreven organisatie. Tijdens dit evenement lieten bezoekers zich inspireren door een visieverhaal over data-gedrevenheid, een case uit de praktijk en een concreet stappenplan om data-gedreven te worden. De locatie was de 42ste verdieping van “De Rotterdam”, met uitzicht op Rotterdam.

Dataplatform event gemist? Bekijk de hoogtepunten

Event gemist? Hieronder vindt u een verslag van de dag; het liveblog dat bijgehouden werd geeft u de key take-aways en de foto’s geven u een impressie van de sfeer. Bent u er de volgende keer wel bij?

 

Liveblog: key take-aways van het dataplatform event

Op donderdag 17 november 2016 organiseerde Motion10 een evenement over het dataplatform: de eerste stap naar een data-gedreven organisatie.

In dit liveblog hielden wij de sessies live bij. Ieder uur deden we een update met:

  • Key take-aways.
  • Sfeerbeelden.
  • Tweets rondom het evenement met de hashtags #dataplatformevent #businessintelligence #DataAnalytics en #SQLServer.
Lees meer