Hogeschool Tio aan het woord

19 mei 2022

Van een monolitisch naar een modulair applicatielandschap

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.

In samenwerking met Surf, een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen, Microsoft en Hogeschool Tio organiseert Motion10 op donderdag 19 mei van 09.00 – 10.30 uur een webinar over data & integratie.

De digitale transformatie van het onderwijs vraagt om een verandering in de manier waarop we met data omgaan. Benut jij alle data vanuit meerdere applicaties? In dit webinar laten Hogeschool Tio en Motion10 zien hoe je hiervoor gebruik kunt maken door middel van een centraal analytisch en integratie platform.

  • Hogeschool Tio: Hogeschool Tio heeft de eerste stappen gezet in de transformatie van een monolitisch naar een modulair applicatielandschap. Een centraal analytisch- en integratie platform is daarbij een essentieel onderdeel, de basis moet immers op orde zijn. Ewout Kanger (Informatiemanager) gaat in op de vertaalslag van de visie en strategie naar de praktijk. Hoe zet je met het gebruik van Azure de juiste stappen om zowel op het gebied van data als de integratie hiervan aan de slag te gaan?
  • Motion10: Lars Bouwens (Strategisch Consultant) heeft Hogeschool Tio geholpen bij het opstellen van een plan om de huidige en toekomstige organisatorische doelstellingen te bereiken.

Het webinar wordt opgenomen. We delen de slides en opname achteraf met de deelnemers.
Aanmelden verloopt via Surf en kan via onderstaande button.