Azure & Integratie Congres 2021

15 juni 2021

De toekomst van integratie ligt in de cloud

Het tempo van technologische verandering versnelt. Om klaar te zijn voor de toekomst moet jouw organisatie flexibel, wendbaar en efficiënt zijn, ook in kosten. Een Agile IT- architectuur is onmisbaar om met disruptieve innovatie om te gaan. Ontdek hoe integratie kan helpen de transitie naar de cloud te vereenvoudigen en te versnellen.

Microsoft heeft de afgelopen jaren als het om integratie gaat veel geïnvesteerd in Azure Integration Services waarbij het integratieplatform als PaaS-service wordt geleverd. Dit platform is geschikt om modernere integraties met apps, API’s en SaaS diensten te realiseren en is tegelijkertijd volwassen rond beheer en monitoring. De cloud biedt dé uitkomst om flexibel te zijn, waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden en er écht een verschil gemaakt kan worden. Veel organisaties hebben de transitie naar Azure al ingezet, volg je ook?

Motion10 en Microsoft nodigen je uit voor het Azure & Integratie Congres 2021. Op dinsdag 15 juni geven wij inzichten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft cloud integratie als onderdeel van het Azure platform. Daarnaast beschrijven wij de roadmap rondom het succesvol én veilig migreren van on-premise integratie omgevingen naar Azure. Middels een keynote van Jon Fancey, Group Principal PM Manager bij Microsoft, experts die ingaan op het uitrollen van integratieplatform in Azure Landing Zones, een praktijkcase van onze klant stichd en nog veel meer, belooft het een inspirerende dag te worden! Het Congres is met name interessant voor CIO’s, ICT Managers, Architecten en voor iedereen die BizTalk Server gebruikt en/of interesse heeft in Azure.

Programma

09:30 09:35 Welkom
09:35 10:15 Keynote van Jon Fancey, Group Principal PM Manager bij Microsoft (in het Engels)
10:15 11:20 Enterprise Scale Landing Zones & Integration Pascal van der Heiden, Cloud Solution Architect, Microsoft en Dennis van de Laar, Azure App Dev Specialist, Microsoft
11:20 11:30 Pauze
11:30 12:00 PitWall, de data- en integratie landing zone van Motion10 Emiel Kool, Solution Lead Azure & Integration, Motion10
12:00 12:35 Marwin Slaats, Enterprise Architect bij stichd, aan het woord over de strategische keuze en de ervaringen met de realisatie van de PitWall
12:35 13:05 Lunchpauze
13:05 13:35 API Economy Gijs in ’t Veld, CTO, Motion10 en Jaap van Dijke, Azure & Integration Consultant, Motion10
13:35 14:05 Azure API Management in de praktijk, Eldert Grootenboer, Technology Lead Azure & Integration en Microsoft Azure MVP, Motion10
14:05 14:15 Pauze
14:15 14:30 Migreren van BizTalk naar Azure, Gijs in ’t Veld, CTO, Motion10
14:30 15:00 Ruud Couwenberg, Cloud Security Specialist, KPMG en Henrik Smit, Cyber Security Professional, KPMG aan het woord over Security bij Cloud Integratie
15:00 15:30 Live Panel en Q&A

Het congres heeft reeds plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.