JumpStart Online workshop

15 april 2021

JumpStart Online workshop

OutSystems: Low code voor snellere applicatie-ontwikkeling

De Jumpstart Online workshop heeft reeds plaatsgevonden en registratie is gesloten.

Low code development stelt organisaties in staat om snel en effectief business apps, geautomatiseerde processen en dashboards uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze werkwijze kan worden behaald. Onafhankelijk consultancykantoor Gartner voorspelt dat in 2024 meer dan 65% van alle applicatie-ontwikkeling zal plaatsvinden met behulp van Low code applicatieplatforms als OutSystems. 

Op donderdag 15 april organiseert Motion10 in samenwerking met OutSystems de JumpStart Online workshop. Binnen slechts enkele uren leer je om te gaan met dit Low code platform en zelf snel business apps te ontwikkelen. De online workshop bevat verschillende demo’s, oefeningen en er is voldoende ruimte voor vraag en antwoord.

Wat leer je?
Tijdens deze workshop neemt Dennis de Jager (Technology Lead, SolutionWise) je in een spoedcursus mee op weg om met het OutSystems platform zelf snel business apps te ontwikkelen.

  • Wat Low code applicatie-ontwikkeling is, waarom dit een enorme versnelling oplevert bij het ontwikkelen van applicaties en hoe het zich verhoudt tot andere manieren van applicatie-ontwikkeling.
  • Een overzicht van de mogelijkheden van het OutSystems platform en de toegevoegde waarde hiervan voor organisaties.
  • Hoe je vanuit het niets web- en mobiele applicaties kan bouwen door middel van live demo’s en praktische oefeningen.
  • Meer inzicht in de beveiliging, prestaties, architectuur, samenwerking, geavanceerde integraties en veel meer.

Voor wie is het bedoeld?

  • Web en mobiele ontwikkelaars
  • Architecten
  • Technical Leads