Menu

Event: Logistic Data & Analytics

Waar de logistieke sector vaak nog wordt gezien als conservatief, geldt dit in werkelijkheid al tijden niet meer. Data, digitalisering, vernieuwing en innovatie helpen logistieke organisaties om hun toegevoegde waarde te behouden en eventueel te verbeteren. Logistieke dienstverleners vinden steeds meer oplossingen in digitale initiatieven, zowel operationele als strategische toepassingen. Neem bijvoorbeeld het gebruik van robots in distributiecentra of de toepassing van de cloud en blockchain.

Op dinsdag 17 oktober 2017 organiseert Motion10 het evenement: Logistic Data & Analytics. Een bijeenkomst voor de logistieke sector en bedrijven die te maken hebben met complexe logistieke processen. We maken een reis naar de toekomst van de logistieke sector. Jack van der Veen, Professor Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit is één van de sprekers. Ook geeft Mark Roos, Business Application Architect bij Koninklijke Rotra Groep, een presentatie over hun dataproject. Bent u in voor een informatieve en inspirerende middag? Meld u vandaag nog aan voor dit evenement.

Thema’s deze middag:

  • Trends en ontwikkelingen voor logistieke bedrijven
  • Digitale transformatie
  • Het Microsoft Dataplatform
  • Data & Analytics voor de logistieke sector
  • Businesscase van Rotra (Data & Analytics)
  • Masterdata management

Programma

Het programma is van 13.00 tot 19.00 uur. Dit programma is inclusief diner (van 17.00 tot 19.00 uur).

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Voor alle management functies die te maken hebben met data en het verwerken van data en informatie. Zoals: IT Managers, Financemanager, CFO, Informatieanalysten CIO/CTO. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van data & analytics en de digitale transformatie in de logistieke sector, schrijf u dan vandaag nog in voor dit evenement. Laat u inspireren op dinsdag 17 oktober in Rotterdam. Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam

Event: Logistic Data & Analytics gemist?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Aan de hand van verschillende sessies informeren we onze klanten in de logistieke markt op het gebied van trends en ontwikkelingen.”