Low Code, High Impact: Power in de Zorg

24 maart 2022

Low Code, High Impact: Power in de Zorg

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. 

De zorgsector ervaart een enorme administratieve werkdruk. Veel van de werkdruk komt door de grote hoeveelheid regels, traditionele communicatiemethoden en (dubbele) administratieve handelingen. Bijhouden en overtypen van statussen, het opzoeken van de juiste papieren protocollen en het rondsturen van foto’s kost veel tijd en levert geen waarde op voor de cliënten – terwijl de zorgmedewerker het liefst voor de cliënt zorgt.

“Hadden we voor veel herhalende taken maar efficiënte apps die deze administratieve handelingen kunnen digitaliseren!” Een oplossing voor deze uitdagingen is het Microsoft Power Platform. Maar, wat is het Microsoft Power Platform eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden binnen de zorg? Wat levert het gebruik van het Microsoft Power Platform op in de zorg?

Om hier antwoord op te geven organiseert Motion10 op donderdag 24 maart van 11:00 uur tot 12:00 uur het online webinar: Low Code, High Impact: Power in de Zorg. Onder leiding van onze experts Peter de Vries (Solution Lead, Modern Work & Security bij Motion10) en Eric van Waas (Consultant, Modern Work & Security bij Motion10) gaan we met behulp van een praktijkcase dieper op deze vragen in, om zo meer inzicht te geven van de waarde van het Microsoft Power Platform binnen de zorg.

Wat kunt u verwachten:

  • Introductie van het Power Platform: Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents
  • De kracht van het Power Platform
  • Hoe integreren met Elektronisch Cliënten Dossier
  • Praktijkcase: Power Platform & de zorg

Bent u werkzaam in de zorgsector en wilt u ook de voordelen van het Power Platform ontdekken? Bekijk dan de video terug via onderstaande button.