Twee avonden kennis delen met professionals

Wij geloven dat kennis groeit naarmate je die deelt. Motion10 organiseert daarom regelmatig kennisevents voor IT-professionals. In eerdere masterclasses hebben wij gezien dat Business Intelligence en Azure elkaar versterken. Na een succesvolle masterclass over Real-time Business Intelligence in Azure, organiseren we nu een nieuwe masterclass voor BI- en Azure professionals. Op donderdag 14 september en donderdag 28 september organiseert Motion10 opnieuw de masterclass Business Intelligence en Azure. Tijdens deze twee avonden kom je meer te weten over Identity management met Azure, Row level security met Azure SQL Server, het ontsluiten van data via een Web API en Azure API management. We pakken het dit keer iets anders aan: er zijn niet alleen maar presentaties maar na een korte introductie van het onderwerp ga je direct zelf aan de slag. Een echte hands-on masterclass, waardoor je de opgedane kennis direct kan toepassen in de praktijk. Meld je nu aan voor 14 en 28 september.

De sessies

Programma 14 september: Identity Management en Row level security

• 17.30 – 18.30 uur – Diner op de 42ste verdieping van De Rotterdam.
  • 18.30 – 19.00 uur – Presentaties en uitleg: Identity Management met Azure Active Directory en Row level security in Azure SQL Server.
  • 19.00 – 21.00 uur – Zelf aan de slag met labs: Identity Management met Azure Active Directory en Row level security in Azure SQL Server.
  • 21.00 – 22.00 uur – Nog even napraten en borrelen.

Programma 28 september: Ontsluiten van data en API-management

• 17.30 – 18.30 uur – Diner op de 42ste verdieping van De Rotterdam.
  • 18.30 – 19.00 uur – Presentaties en uitleg: Ontsluiten van data via een Web API en API-management.
  • 19.00 – 21.00 uur – Zelf aan de slag met labs: Ontsluiten van data via een Web API en API-management.
  • 21.00 – 22.00 uur – Nog even napraten en borrelen.

Meld je nu aan!