Microsoft Ignite recap – Highlights en Q&A

15 oktober 2020

Microsoft Ignite recap - highlights en Q&A

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Bekijk onder aan deze pagina de video terug. 

Microsoft Ignite is dé belangrijkste techconferentie van Microsoft. Tijdens deze jaarlijkse conferentie worden alle nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar bekendgemaakt. Ruim 200.000 deelnemers werden van 22 tot 24 september meegenomen op alle gebieden die Microsoft kent, van Business Productivity tot het Power Platform. Dit jaar was Motion10 virtueel aanwezig op het online evenement Microsoft Ignite.

Graag willen wij uw organisatie op de hoogte stellen van de nieuwe ontwikkelingen die de revue hebben gepasseerd. Tijdens dit webinar zal een recap worden gegeven van alle updates rondom de nieuwste technieken die Microsoft te bieden heeft. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Sprekers onder andere: Albert Hoitingh (Technology Lead Business Productivity), Jerrold Stolk (Technology Lead Data & Analytics), Peter de Vries (Managing Consultant Business Productivity) en Eldert Grootenboer (Solution Architect Apps & Infrastructure). Gijs in ’t Veld (CTO) zal als moderator fungeren.

In het kort

“Microsoft Ignite is dé belangrijkste techconferentie van Microsoft. Graag willen wij uw organisatie op de hoogte stellen van de nieuwe ontwikkelingen die de revue hebben gepasseerd.”